Partener de implementare

Închis

Protecția animalelor

Clinica si adapost pentru animalele abandonate

Fundatia ROLDA

Suma target

2.955 RON

2.000.000 RON

62 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Centrul PawzUp este sprijinul de care comunităţile sărace de iubitori de animale au nevoie, pentru a-şi putea permite servicii veterinare. PawzUp este şansa la viaţă pe care unele animale norocoase o primesc la timp, şi pe care o folosesc pentru a aduce zâmbete în viaţa unei familii sau a unui cămin de pensionari uitaţi de lume. Este calea prin care oamenii şi animalele pot ajunge să se înţeleagă şi să se respecte reciproc. PawzUp este mijlocul prin care iubitorii de animale învaţă cum să îşi trateze animalele corespunzător şi cum să prevină apariţia focarelor de boli infecţioase. Dacă susţineţi construirea centrului PawzUp, sprijiniţi un concept al unei vieți mai bune atât pentru oameni cât și pentru animale. Un vis care poate deveni realitate, dacă alegeţi să visaţi alături de noi!

Detalii proiect

Aria de acoperire

Galați

Perioada donații

01.12.2020 - 01.05.2022

Scopul proiectului

Centrul PawzUp este un adăpost pentru animalele abandonate (câini, pisici, animale de fermă) dar şi o clinică ce poate oferii servicii de calitate pentru animalele în suferinţă. De asemenea, PawzUp vă implică activ comunitatea în diferite activităţi cum ar fi: voluntariat, educative şi de recreaţie, totul într-un mediu curat şi sigur.

Beneficiarii proiectului

ROLDA este o organizaţie nonprofit cu peste 15 ani vechime în salvarea şi reabilitarea animalelor aflate în suferinţă. Cu o arie de activitate ce se întinde de-a lungul a 3 continente, ROLDA doreşte să se implice activ şi în problema animalelor abandonate din România. aşa s-a născut ideea centrului PawzUP, un loc unde toate animalele pot primi îngrijire veterinară şi adăpost. De asemenea, PawzUp va fi un loc unde oamenii de toate vârstele şi categoriile sociale pot petrece timpul liber în compania animalelor salvate şi reabilitate.

De ce să donez?

Donaţia ta ajută animalele străzii oferindu-le o nouă şansă la viaţă. Animale care sunt gata la rândul lor să aducă o rază de speranţă seniorilor care au nevoie de companie, să ofere activităţi sociale plăcute pentru întregi familii sau să ajute în educarea generaţiilor viitoare. Donezi pentru că vrei să ajuţi animalele abandonate, pentru că doreşti să adopţi un animal dintr-un loc de încredere şi pentru că comunitatea ta merită ceva mai bun.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Fundatia ROLDA

Fundația ROLDA oferă, eficient și responsabil, asistență animalelor abandonate, fără stăpân, care au nevoie de tratamente veterinare de urgență, care necesită reabilitare și adăpost. Fundatia ROLDA este o organizație non guvernamentală, apolitică, înregistrată ca fundație în Registrul Fundațiilor și Asociațiilor de pe lângă Judecătoria Galați, dosar nr 5/PJ/2005; 30-1/1679, CUI 18416340. Ajutăm animale care nu au nici o altă speranță. Cu oameni ca voi. Pentru comunitatea noastră. Obiectivele noastre se concentrează pe salvarea animalelor fără stăpân, rănite sau aflate în pericol, reabilitarea lor, programe de sterilizare ale animalelor de companie din zonele rurale, programe sociale și educative. Scurta prezentare video (engleza) Noi suntem #ROLDA Cel mai ambițios proiect: Centrul de reabilitare și terapie PawzUp. Realizabil cu ajutorul oamenilor ca tine. Funcțional pentru intreaga comunitate datorită animalelor fără stăpân reabilitate.