Partener de implementare

Închis

Social

Colt de rai - loc de joaca pentru copii

Fundatia Inima pentru Inima

Suma target

819 RON

30.000 RON

14 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Proiectul isi propune sa transforme curtea centrului din Ocnele Mari, judetul Valcea intr-un spatiu dinamic de relaxare si de joaca, prin dotarea cu aparate de joaca pentru copii, arbusti, bancute si masute unde se pot desfasura activitati de invatare in aer liber, precum si imprejmuirea acesteia cu un gard care sa  delimiteze spatiul. Centrul social din Ocnele Mari administrat de Fundația "Inimă pentru Inimă” gazduieste permanent un numar de 10 copii, separati de parinti sau cu risc de separare cu varste cuprinse intre 2 si 12 ani, iar in regim de zi un numar de 15 copii, aflati in risc de abandon scolar, cu varste cuprinse intre 6 si 14.   

Detalii proiect

Aria de acoperire

Vâlcea

Perioada donații

20.03.2020 - 01.06.2023

Scopul proiectului

30000 lei pentru transformarea curții centrului social intr-un spatiu dinamic de relaxare si de joaca.  

Beneficiarii proiectului

Beneficiarii proiectului sunt 25 copii care provin din familii defavorizate, cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani, precum si copiii din comunitate cu care acestia interactioneaza, care astfel vor avea un spatiu special pentru a se dezvolta armonios. Un spatiu de joaca pentru copii ajuta la dezvoltarea imaginatiei, creativitatii, ii face sa se simta in siguranta, sa nu se simta ingraditi si le faciliteaza copiilor o dezvoltare armonioasa atat fizica cat si mentala, le dezvolta abilitatile practice dar si pe cele de comunicare și socializare.

De ce să donez?

Aveti ocazia de a contribui la creearea unui cadru sigur de joaca pentru copii, a unui cadru de socializare si comunicare pentru acestia ce ii va scoate din universul cenusiu in care si-au petrecut copilaria pana acum, oferindu-le oportunitatea de a cunoaste bucuriile acesteia si de a-i motiva sa mearga mai departe.  

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Fundatia Inima pentru Inima

  Fundaţia Inima pentru Inimă este o organizaţie nonprofit infiinţată în 1997, în Municipiul Râmnicu Vâlcea, cu scopul principal de a sprijini copiii şi tinerii din sistemul de protectie a copilului aflat in dificultate, prin intervenţie directă, prin promovarea drepturilor copiilor şi tinerilor, contribuind astfel la îmbunătăţirea vieţii lor Oferim servicii sociale pentru copii și tineri, dezvoltăm și aplicăm conceptul de economie socială, promovăm voluntariatul social în rândul tinerilor, sustinem si sprijinim dezvoltarea comunităților în care lucrăm. Activitatea noastră se extinde pe întreg teritoriul României, Fundația Inimă pentru Inimă derulând proiecte de-a lungul timpului în judeţe precum Vâlcea, Brăila, Tulcea,Constanța, Buzău, Brașov, Sibiu, Teleorman, Bucureşti.