Partener de implementare

Deschis

Social

Contribuie la continuarea terapiei pentru tinerii abandonati prin EDFORSO

VOCEA COPIILOR ABANDONATI

Suma target

4.635 RON

175.200 RON

25 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Obiective: 1. Să asigurăm continuarea programului de terapie pentru tinerii abandonati prin plata ratei centrului terapeutic EDFORSO. 2. Să ajutăm și să sprijinim dezvoltarea personală și emoțională a tinerilor prin susținerea lor în procesul de terapie. 3. Să creștem gradul de conștientizare a publicului față de problemele cu care se confruntă tinerii abandonati și să implicăm cât mai multe persoane în susținerea lor.   Tinerii abandonati se vor bucura de continuitatea procesului de terapie, ceea ce va contribui la creșterea stimei de sine și la dezvoltarea personală și emoțională. În plus, comunitatea înconjurătoare va fi implicată în sprijinirea și ajutarea acestor tineri prosperi în viitor.

Detalii proiect

Aria de acoperire

București

Perioada donații

19.04.2023 - 18.03.2025

Scopul proiectului

A strânge fonduri pentru plata ratei centrului terapeutic EDFORSO, unde tinerii abandonati beneficiază de terapie gratuită.

Beneficiarii proiectului

organizației Vocea Copiilor Abandonați pentru plata ratei Centrului terapeutic EDFORSO

De ce să donez?

Prin donarea la acest proiect, contribuitorii vor ajuta la continuarea unui program de terapie important pentru tinerii abandonati. Acest proiect va face diferența nu numai pentru beneficiarii direcți, dar și pentru întreaga societate, prin îmbunătățirea sănătății emoționale și dezvoltarea personală și profesională a celor mai vulnerabili membri ai comunității noastre. Vă mulțumim pentru sprijinul și implicarea voastră în acest demers!

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

VOCEA COPIILOR ABANDONATI

Scopul nostru este să fim alături de tinerii/ copiii abandinați, oferindu-le sprijin atât prin activități educative, cât și prin simplul fapt că au, printre membrii asociației, persoane în fața cărora să-și deschidă sufletul, să fie ascultați și iubiți. Mai mult, dorim să le facem auzită VOCEA! Oferim tinerilor programe prin care învață ce drepturi și obligații au, din punct de vedere legal, și le arătăm căile legale prin care se pot adresa autorităților competente. Dar, mai ales, îi ajutăm să-și găsească un punct de echilibru în viață, să-și dea seama la ce sunt buni, cum se pot ajuta, cum pot fi piloni de bază pentru societate, să se descopere ca ființe sociale, ca oameni care, cu muncă și dedicare, pot deveni profesioniști foarte buni în orice domeniu pe care și-l aleg. O societate nu poate evolua fără tineri. Vă rugăm să țineți minte că toți oamenii sunt valoroși, că ei nu au ales să fie abandonați de părinți și că asta, în niciun caz, nu îi descalifică în fața celor care au crescut în familiile biologice.