Partener de implementare

Închis

Sanatate

Donezi pentru PEDITEL si primesti un cadou

Fundatia Parinti din Romania

Suma target

30 RON

85.000 RON

1 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

O DONATIE= UN CADOUMedicii PEDITEL preiau 250 apeluri /zi, asa ca, avem nevoie de ajutorul vostru. Aducem o linie suplimentara de garda, impreuna? Doneaza si noi iti oferim un cadou. In 2020 ne-am propus ca 100.000 de copii din Romania si Diaspora sa aiba acces la asistenta medicala pediatrica, gratuit, non stop, telefonic

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

10.02.2020 - 31.12.2020

Scopul proiectului

Vrem ca impreuna sa avem minim 2 medici non stop/ garda PEDITEL care sa ajute cat mai multi copii.

De ce să donez?

Cand copilul este bolnav, ai nevoie de un medic si un sfat profesionist, la orice ora din zi si din noapte, fie ca este in timpul saptamanii, fie ca este in weekend sau in perioada sarbatorilor. Vrem sa fim suportul non stop, gratuit, la un apel distanta  si sa ajutam peste 100.000 de copii in 2020

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Fundatia Parinti din Romania

Din 2010 punem in aplicare misiunea fundatiei: o viata mai buna pentru copiii si familiile lor. Fundatia Parinti din Romania functioneaza ca suport pentru reprezentarea acestor interese si tine cont de specificul zonal al manifestarii lor si al solutiilor propuse.