Partener de implementare

Închis

Mediu

GRADINA din CARTI

Asociatia Team Work

Suma target

4.240 RON

10.000 RON

126 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Prin proiectul „GRADINA din CARTI” Asociatia Team Work isi propune sa amenajeze un nou sector in Gradina Botanica Bucuresti, un sector destinat lecturii, studiului individual sau in echipa pentru scoala sau facultate, dar nu realizat in casa, in sala de curs sau in spatele biroului, ci in aer liber, in natura. Noul sector va cuprinde mese si banci pe care vizitatorii ce doresc sa citeasca sau sa scrie in Gradina Botanica le vor putea folosi, in liniste si respect fata de ceilalti. Spatiul va fi completat prin rafturi cu carti ce vor putea fi citite de oricare dintre vizitatorii Gradinii Botanice. De asemenea, Asociatia Team Work va desfasura in acest spatiu diverse workshopuri si pentru vizitatori si pentru voluntarii care se implica in activitatile organizate in Gradina.

Detalii proiect

Aria de acoperire

București

Perioada donații

10.11.2014 - 15.07.2015

Scopul proiectului

Scopul proiectului „GRADINA din CARTI” este de a oferi vizitatorilor Gradinii Botanice Bucuresti si comunitatii bucurestene un spatiu special amenajat, destinat lecturii si studiului in aer liber, in mijlocul naturii.

Beneficiarii proiectului

Beneficiarii proiectului sunt vizitatorii Gradinii Botanice Bucuresti, in medie intre 9.000 si 12.000 pe luna, care prin amenajarea „GRADINII din CARTI” vor beneficia de un spatiu special amenajat pentru lectura; aceasta reprezinta o activitate adesea asociata cu Gradina Botanica, dar practicata mai rar din lipsa unui spatiu adecvat (spatiul propus de noi se afla intr-o zona mai retrasa si mai linistita a Gradinii). De asemenea, o categorie aparte de beneficiari este reprezentata de studenti si elevi, pentru care noul spatiu poate reprezenta o oportunitatea de studiu iesita din tipare, ce ar incuraja lectura si activitatea educationala.

De ce să donez?

Acest spatiu este necesar in Gradina Botanica, cercetarile Team Work aratand ca motivele principale pentru care bucurestenii vin in Gradina sunt vizitarea acesteia si lecturarea unei carti in natura. De asemenea, in sesiune creste numarul studentilor care vin sa studieze in GB si foarte multi ar veni mult mai des pentru a citi si pentru a studia daca ar avea un spatiu amenajat in acest sens.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Team Work

Team Work este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit pentru tineri axată pe învăţare prin management de proiect.    Misiunea noastră este facilitarea acumulării de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii.    Valorile noastre sunt voluntariatul, profesionalismul, lucrul în echipă.   www.facebook.com/TeamWorkNGO