Partener de implementare

Deschis

Educație

Hai sa vorbim

Asociatia Centrul Armonia

Suma target

6.070 RON

25.000 RON

13 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Proiectul Hai să vorbim! desfășurat de Asociația Centrul Armonia aduce laolaltă specialiști și tineri voluntari care asigură suport elevilor între 10-19 ani  într-o perioadă în care au nevoie să-și cunoască potențialul și să ia decizii importante privind viitorul lor. Astfel, trebuie să aibă oportunitatea de a reflecta şi de a-şi analiza experienţele, de a-şi dezvolta încrederea în propriile abilităţi și a învăța să-și gestioneze emoțiile și impactul experiențelor asupra vieții lor.

Detalii proiect

Aria de acoperire

București, Călărași, Giurgiu, Ilfov, Prahova, Sibiu

Perioada donații

29.01.2021 - 29.01.2026

Scopul proiectului

Hai să vorbim este program de sănătate mintală și emoțională prin care oferim activități pentru 1000 de elevi cu vârste  10-19 ani, cu scopul îmbunătățirii sănătății mentale, stării de bine psihologice, minimizării expunerii la risc, dezvoltării mecanismelor de coping adaptative, dezvoltării abilităţilor necesare pentru a face alegeri de succes.

Beneficiarii proiectului

La debutul proiectului avem incheiate parteneriate cu școli și profesori diriginți care asigură accesul a peste 500 de elevi de liceu și gimnaziu, din mediul urban și rural, în mai multe județe ale țării, la modulele de învățare și la serviciile noastre. Numărul instituțiilor partenere este în creștere.

De ce să donez?

Cercetătările arată că schimbările cerebrale din adolescență cresc vulnerabilitatea către depresie și anxietate, astfel peste 70% dintre adolescenți trec prin perioade de depresie și anxietate nediagnosticate, cu efecte asupra relațiilor sociale și performanțelor școlare. În lipsa suportului și sprijinului specializat, apelează la metode nesănătoase de a face față conflictelor interioare: consum de alcool, droguri, tutun, mâncat compulsiv, etc.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Centrul Armonia

Asociația Centrul Armonia este o organizație non-profit care activează în domeniile: educație, social și sănătate. Prin acțiunile noastre, susținem copiii și tinerii fără posibilități pentru a urma un parcurs educațional, prin meditații, ateliere științe distractive, ateliere de dezvoltare personală, consiliere psihologică și vocațională, ateliere de kinetoterapie, nutriție și stil de viață sănătos și training-uri pentru cadre didactice și părinți. De asemenea, îi sprijinim cu resurse educaționale, rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente de bază. Ajută-i și tu. Pentru tine. Pentru ei. Pentru viitor. Donează pentru ceea ce contează.