Partener de implementare

Închis

Sanatate

Inima mare pentru cei mici

ASOCIATIA BALINTE IONELA

Suma target

860 RON

490.000 RON

10 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Alaturi de oameni cu suflet mare, ne dorim sa modernizam sectia de neonatologie a Spitalului Anton Cincu din Tecuci. Necesarul de aparatura performanta pentru sustinerea proiectului consta in:- incubatoare, monitoare, aparat pentru determinarea bilirubinei transcutanat, analizator de gaze sanghine, lampi de fototerapie, ecograf, aparat de radiologie portabil, biberonia sectiei sa fie dotata cu aparatura de sterilizare proprie si pompa electrica de muls, masa radianta, pulsiometru.O campanie umanitară prin care ne propunem nu doar să refacem secția de neonatologie a maternității din Tecuci, pentru a da un bun venit în siguranță nou-născuților, dar și să le transmitem mamelor care nasc acolo că le vedem, le auzim, le valorizăm, ne pasă de ele.Noi credem că TOTUL începe cu o mamă!

Detalii proiect

Aria de acoperire

Galați

Perioada donații

12.04.2021 - 31.12.2021

Scopul proiectului

Zeci de nou-nascuti vin pe lume cu probleme grave, uneori mor, nu din cauza unui tratament prost sau a lipsei de profesionalism al cadrelor medicale, ci din cauza faptului ca nu ajung sa fie tratati, diagnosticati la timp de o aparatura performanta, pe care personalul medical s-o foloseasca.

Beneficiarii proiectului

Beneficiarul proiectului este Sectia de Neonatologie a Spitalului Anton Cincu Tecuci unde toți bebelușii născuți vor avea un start mai bun în viață.

De ce să donez?

Cu donația ta, plus a prietenilor tăi, plus a colegilor tăi de muncă se adună resurse care pot schimba vieți. Pentru că vrei să faci “ceva” și simți că vrei să fii parte din aceasta poveste, să ajuți. Pentru că deși resursele tale sunt limitate, ele au multă forță. Atunci când donezi începe să te intereseze ce se întâmplă cu banii tăi și devii parte activă a soluției.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

ASOCIATIA BALINTE IONELA

Asociaţia Balinte Ionela este o organizatie non-guvernamentala si non-profit, a fost infiintata in octombrie 2016, bazata pe experienta personala de voluntariat in diverse organizatii internationale, din dorinta de a gasi solutii si a contribui la nivelul de trai din tara, de a fi alaturi de semenii nostri. Are ca scop integrarea persoanelor defavorizate sau nevoiase, indiferent de varsta, din Romania, la toate nivelurile vietii comunitare: social, profesional, educational, cultural, sportiv, medical etc, prin prezentarea, identificarea, promovarea si sustinerea unitara a intereselor acestora. Asociatia demareaza activități, proiecte și campanii de responsabilitate socială care sunt în concordanță atât cu statutul asociatiei, cât și cu necesitățile comunității, urmăreste promovarea și întărirea valorilor umane.