Partener de implementare

Închis

Social

Initiative pentru TINEri

Fundatia Inima pentru Inima

Suma target

240 RON

36.000 RON

4 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Proiectul isi propune sa sprijine accesul tinerilor din mediul rural, capabili de performante scolare deosebite, in institutii de invatamant superior prin acordarea unei burse lunare. Proiectul este destinat doar acelor tineri care doresc si intentioneaza sa dobandeasca o formatie universitara completa, dar care datorita dificultatilor de ordin financiar si material ale familiei, problemelor particulare sunt in situatia de a renunta la visul de a urma o facultate. Modul de atribuire a burselor si reconfirmarea lor in timp se bazeaza pe capacitatea tinerilor de a-si dovedi vointa de a investi educational in propriile lor persoane, in pofida unor conditii sociale ce le sunt defavorabile.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Vâlcea

Perioada donații

02.12.2016 - 01.01.2024

Scopul proiectului

36000 lei – pentru sustinerea pe o perioada de un an a 10 studenți proveniți din mediul rural care au nevoie de sprijin pentru continuarea studiilor universitare.

Beneficiarii proiectului

Grupul tinta este format din 10 tineri care indeplinesc urmatoarele criterii de baza: a) localitatea de domiciliu se află în mediul rural; b) familia tanarului are venitul pe membru de familie sub 500 lei; c) tânărul urmeaza cursurile universitare; d) tânărul este identificat ca fiind capabil de performantă; f) media scolara pe anul anterior sa fie peste 9.  

De ce să donez?

Sustinerea unui student cu rezultate deosebite prin acordarea unei burse lunare de 300 lei.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Fundatia Inima pentru Inima

  Fundaţia Inima pentru Inimă este o organizaţie nonprofit infiinţată în 1997, în Municipiul Râmnicu Vâlcea, cu scopul principal de a sprijini copiii şi tinerii din sistemul de protectie a copilului aflat in dificultate, prin intervenţie directă, prin promovarea drepturilor copiilor şi tinerilor, contribuind astfel la îmbunătăţirea vieţii lor Oferim servicii sociale pentru copii și tineri, dezvoltăm și aplicăm conceptul de economie socială, promovăm voluntariatul social în rândul tinerilor, sustinem si sprijinim dezvoltarea comunităților în care lucrăm. Activitatea noastră se extinde pe întreg teritoriul României, Fundația Inimă pentru Inimă derulând proiecte de-a lungul timpului în judeţe precum Vâlcea, Brăila, Tulcea,Constanța, Buzău, Brașov, Sibiu, Teleorman, Bucureşti.