Partener de implementare

Închis

Educație

KULT Hub - o comunitate, un spatiu, un viitor

KULT Generation

Suma target

7.315 RON

10.000 RON

97 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

KULT Hub Spaţiul educaţional ce oferă tinerilor din Roman o experienţă integrată formată din: Cursuri de dezvoltare personala si profesionala, Acces la o comunitate de oameni-model Şi posibilitatea de a-şi implementa propriile proiecte. Abilităţile secolului 21 În Roman sunt anual peste 2500 de liceeni care pentru a-şi urma drumul în viaţă au nevoie să deprindă abilităţile şi trăsăturile de caracter necesare în secolul 21. Din păcate curricula şcolară nu este adaptată la nevoile societăţii noastre, iar în oraşele mici oportunităţile alternative sunt foarte limitate. Hubul tinerilor Dorim să creăm un hub care să le ofere tinerilor contextul propice pentru: a se descoperi pe ei însişi, a-şi pune ideile în practică şi care le oferă curajul să-şi urmeze propria cale  

Detalii proiect

Aria de acoperire

Neamț

Perioada donații

18.11.2017 - 18.07.2018

Scopul proiectului

KULT Hub oferă tinerilor cadrul de a dobândi abilităţile şi trăsăturile de caracter necesare pentru a-şi urma propria cale în viaţă printr-un program anual ce conţine: Cursuri de dezvoltare profesională şi personală Întâlniri cu oameni-model. Evenimente culturale şi recreative Implementarea propriilor proiecte Accesul la un spaţiu creativ

Beneficiarii proiectului

Tinerilor din Roman În primul an sunt 30 de liceeni (clasele IX - XII) care vor urma programul nostru. Proiectele pe care le vom implementa la finalul anului se vor adresa tututror tinerilor din oraş. (Ca exemplu este KULT Fest - festival dedicat culturii organizat de tineri pentru tineri. De asemenea hub-ul va găzdui evenimente culturale şi educaţionale în Roman, precum seri de film, întâlniri ale diverselor grupurilor de iniţiativă, lansări de carte, seri caritabile sau diverse workshopuri adresate romaşcanilor.

De ce să donez?

Educaţia ne determină drumul în viaţă O să fim scurt şi la obiect. Educaţia ne determină drumul în viaţă. Cum ar fi arătat viaţa ta dacă nu ar fi existat oamenii şi experienţele care te-au inspirat şi influenţat în anii tinereţii? Donaţia ta ne va ajuta să arătăm tinerilor din Roman că pot avea orizonturi mai largi şi că-şi pot urma visurile în viaţă :) Îţi mulţumim.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

KULT Generation

KULT Generation este o organizație non-guvernamentală, cu sediul în municipiul Roman, ce are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea și coordonarea activităților de dezvoltare personală și profesională în rândul tinerilor prin proiecte și programe educaționale.