Partener de implementare

Închis

Social

O casa pentru viitor

Asociatia Zambeste Pentru Viitor

Suma target

1.705 RON

45.000 RON

8 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Oferirea unui adăpost, un impuls pentru tinerii dezinstituționalizați pentru a-și asuma responsabilitățile vieții adulte într-o lume în care ei nu știau ce îi așteaptă, să își continue studiile, să-și pună banii deoparte pentru a se putea întreține singuri, dupa să aibă căsuța lor și să învețe să se autogospodărească.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Brașov

Perioada donații

06.02.2018 - 06.02.2019

Scopul proiectului

De a sprijinii tinerii fara adapost, atunci cand părăsesc centrele de plasamenet! Ne dorim sa ii ajutam, oferindu-le un acoperiş deasupra capului, pe o anumită perioadă de timp, astfel încât să nu cunoască experienţa de a trăi pe străzi, foamea, frigul și orice alte lipsuri.

Beneficiarii proiectului

Am inchiriat un apartamentcu două camere pentru cazarea a 4 tineri, unde au beneficiat un nr total de 13 persoane de acest proiect. Au fost consiliați, îndrumați și consiliați în vederea integrării în societate, în vederea dezvoltării personale și orientării profesionale. Pentru unii fiind lucruri simple, însă pentru tinerii care nu au nici un sprijin, necesită susținere, încurajare și un prieten care să le fie aproape. Primul pas a fost identificarea și obținerea unui loc de muncă și responzabilizarea tânărului pentru o viață independentă.

De ce să donez?

Multi oameni au ajuns mult mai departe decât au crezut, datorită faptului că cineva a avut încredere în ei.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Zambeste Pentru Viitor

   Scopul Asociaţiei ”Zâmbeşte pentru Viitor” este de a sprijini tinerii atunci când au nevoie, mai ales când părăsesc sistemul de ocrotire socială oferit de stat, la vârsta de 18 ani, de a facilita integrarea sociala, astfel încât să nu cunoască experienţa de a trăi pe străzi, în lipsuri și probleme. În principal, ajutorul nostru este orientat către educație, auto-gospodărire în viaţa de zi cu zi şi comportament în societate, prin programele educative şi de informare.