Partener de implementare

Închis

Social

Ofera o bucurie de 1 Iunie copiilor din mediile defavorizate

ASOCIATIA T.I.B.E.R.I.U.S.

Suma target

2.865 RON

10.000 RON

16 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Evenimentul a devenit o tradiție pentru Asociația T.I.B.E.R.I.U.S. și astfel, în preajma zilei de 1 Iunie oferim o surpriză copiilor din centre de plasament și copiilor defavorizați, un spectacol și cadouri pentru fiecare. Costul unui cadou pentru un copil este 100 ron.

Detalii proiect

Aria de acoperire

București

Perioada donații

24.04.2023 - 31.05.2023

Scopul proiectului

Proiectul se desfasoara in fiecare an și își propune să organizeze, în preajma zilei de 1 Iunie, un spectacol surprizăpentru copii din centre de plasament și copii defavorizați. În cadrul spectacolului se vor înmâna cadouri. Dorim ca acei copii abandonați în centre să relaționeze cu artiși și cu cei care le doresc toate cele bune.

Beneficiarii proiectului

Tinerilor si copiilor  care provin dintr-un mediu defavorizat atat copiii din familii monoparentale cat si copiilor din centrele de plasament.

De ce să donez?

Oferi șansă tinerilor în a-și continua viața, devenind o contribuție pozitivă în comunitate.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

ASOCIATIA T.I.B.E.R.I.U.S.

Asociația T.I.B.E.R.I.U.S. s-a înființat din dorința de a veni atât în ajutorul copiilor și tinerilor instituționalizați, cât și a celor proveniți din medii sociale defavorizate, aflați în situații de risc (bătrâni, bolnavi, familii cu posibilități financiare și materiale reduse, oameni și copii ai străzii).