Partener de implementare

Închis

Sanatate

PEDITEL 1791. Telemedicina salveaza vieti

Fundatia Parinti din Romania

Suma target

2.455 RON

200.000 RON

47 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

La fiecare 7 minute, un copil din Romania si Diaspora primeste GRATUIT asistenta medicala pediatrica non stop din partea Medicilor Peditel. PEDITEL este singurul serviciu medical pediatric non stop, telefonic, GRATUIT, apelabil de oriunde din LUME. Peste 193.000 de copii au fost ajutati pana in prezent de medici, gratuit, in cei 5 ani de functionarea, non stop gratuit. CU 10 LEI AJUTAM UN COPIL SA FIE SANATOS. DONEAZA SI Tu.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

07.07.2019 - 31.12.2019

Scopul proiectului

Sa ajutam impreuna 100.000 de copii gratuit dintre care 50% de la tara

Beneficiarii proiectului

50.000 de copii de la tara, care nu au medic, iar cel mai apropiat Spital este la 30_50 km Peste 600 de localitati in Romania nu au medic si peste 1.500 au Spital la minim 50km. Comunitatii izolate si greu accesibile si comunitatii vulnerabile

De ce să donez?

Ofera sansa copiilor de la tara sa primeasca asistenta medicala pediatrica non stop gratuit, prin telefon, sa oferim preventive, educatie si copiii sa nu mai ajung a la Spital, daca nu au o problema medicala grava.

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Fundatia Parinti din Romania

Din 2010 punem in aplicare misiunea fundatiei: o viata mai buna pentru copiii si familiile lor. Fundatia Parinti din Romania functioneaza ca suport pentru reprezentarea acestor interese si tine cont de specificul zonal al manifestarii lor si al solutiilor propuse.