Partener de implementare

Deschis

Educație

Rechizite pentru viitorul tau

ASOCIATIA SANSA TA

Suma target

1.230 RON

20.000 RON

19 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Proiectul ,, Rechizite pentru viitorul tau'' se adreseaza copiilor care lupta sa nu abandoneze scoala. Pentru a veni in sprijinul a 450 de copii solicitam sprijin din partea dumneavoastra. Si tu poti sustine un copil sau mai multi, pentru a merge la scoala.

Detalii proiect

Aria de acoperire

București, Dâmbovița, Ilfov, Prahova

Perioada donații

16.05.2024 - 01.12.2025

Scopul proiectului

Ne dorim ca prin acest proiect, sa prevenim abandonul scolar si copiilor care se afla in dificultate.

Beneficiarii proiectului

Copiii din medii defavorizate.

De ce să donez?

Sa ajutam la prevenirea abandonului scolar, investitia in educatie este cea mai buna si sigura pentru viitor celor sarmani, prin educatie reusim sa scapam de saracie si sa avem o tara civilizata.

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

ASOCIATIA SANSA TA

Suntem o echipa tanara, care isi petrece timpul ajutand familiile sarace cu copii, persoanele fara adapost si copiii strazii, unde ne concentram pe prevenirea abandonului familial si scolar, precum si intregrarea celor defavorizati in societate. Credem ca fiecare copil are dreptul la o sansa de a crede in viitorul lor.Misiune noastra este de a oferi  oportunitati in dezvoltarea personala a individului.