Partener de implementare

Închis

Educație

Refresh in Educatie Civica

ASA Learning

Suma target

1.945 RON

15.500 RON

40 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Invatam sa ne cerem drepturile. Dar stim care sunt ele? Avem asteptari de la presedinte si de la Guvern. Dar respecta ele Constitutia? Condamnam discrimnarea si conflictele. Dar stim cum sa cultivam toleranta? Copiii afla aceste lucruri in clasa a 7-a la orele de educatie civica, insa din cauza programei incarcate, de multe ori aceasta materie este desconsiderata.   Proiectul nostru presupune dezvoltarea unei platforme online dedicata profesorilor de educatie civica, de unde acestia sa poata descarca fise de lucru interactive pentru orele de curs, bazate pe programa clasei a 7-a. Fiecare fisa se va axa pe 4 notiuni de baza, cu scopul ca fiecare copil sa si le insuseasca chiar in timpul orei (fara studiu suplimentar).   

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

16.11.2015 - 24.06.2016

Scopul proiectului

Ne propunem ca materialele sa fie utilizate, in cadrul orele de curs din semestrul II al anului scolar 2015-2016, de catre cel putin 30 de profesori de educatie civica. Astfel, profesorii vor avea o sursa de activitati interactive pe care sa le poata aplica in clasa, iar copiii vor intelege mai usor informatiile predate.  

Beneficiarii proiectului

Beneficiarii directi ai proiectului nostru sunt copiii si profesorii. Ne dorim ca cel putin 30 de profesori sa utilizeze materialele disponibile pe platforma in timpul orelor de educatie civica de clasa a 7-a pe parcursul semestrului II al anului scolar 2015-2016. Astfel cel putin 1000 de elevi de clasa a 7-a vor intelege mai bine rolul educatiei civice.    Ne dorim sa punem in aplicare acest proiect pentru a da o sansa copiilor nostri de a-si crea o tara "ca afara" si pentru a le oferi profesorilor instrumente de lucru adaptate problemelor societatii contemporane.  

De ce să donez?

Pentru a sustine un instrument educational ce va aduce un plus de valoare orelor de educatie civica.   Pentru ca si tu iti doresti ca scoala sa presupuna dialog, dezbateri si puncte de vedere argumentate, contribuind astfel la formarea unei generatii de romani mai educati, mai implicati in societate si cu un set de valori sanatoase.  

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

ASA Learning

ASA Learning este o asociatie ce are ca scop planificarea, elaborarea si implementarea unor proiecte de educatie non-formala pentru copii si tineri. Consideram ca dezvoltarea multilaterala este extrem de importanta in climatul in care traim, iar educatia tinerilor trebuie sa fie in centrul preocuparilor si planurilor noastre de viitor. Motto-ul nostru este inspirat de un ilustru ganditor si om de stiinta: ""Nu e destul să știi, trebuie să și aplici, nu e destul să vrei, trebuie să și faci!"(Goethe)