Partener de implementare

Închis

Educație

SPRIJINA UN VIS

Asociatia pentru Educatii Non-formale D'Accord

Suma target

1.190 RON

10.000 RON

32 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Asociatia pentru Educatii Nonformale "D’Accord" sustine creativitatea, implinirea, cariera si talentul. Actiunile din proiectul "Sprijina un vis" vor fi dedicate elevilor talentati, din scolile orasului Corabia, Olt, care din cauza situatiilor financiare precare nu reusesc sa-si valorifice talentul propriu.  “Talentele” jurizate vor fi din zone artistice diverse: pictura, poezie, dans, muzica, teatru. Participantii vor parcurge un pachet de cursuri de specialitate, conform talentului personal si isi vor procura instrumente si echipamente fara de care ar pierde din calitatea evolutiei: o chitara, un nai, o vioara, un costum specific…

Detalii proiect

Aria de acoperire

Olt

Perioada donații

25.11.2015 - 01.04.2016

Scopul proiectului

Costientizarea tinerilor si a comunitatii cu privire la pierderea si non-valorizarea talentelor din cauza situatiilor financiare precare si a lipsei indrumarilor de specialitate.

Beneficiarii proiectului

Tinerilor talentati din scolile orasului Corabia, cu probleme financiare care constituie bariere evidente in devenirea artistica a cestora si pentru promovarea si diseminarea rezultatelor proiectului: DVD, pliante, site.

De ce să donez?

Pentru remunerarea trainerilor si instructorilor de specialitate si pentru procurarea recuzitei artistice: instrumente muzicale, costume specifice.  

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia pentru Educatii Non-formale D'Accord

Asociatia pentru Educatii Non-formale D'Accord deruleaza actiuni de sprijinire a tinerilor si adultilor, informare si reprezentare a elevilor, utilizand cele mai diverse metode non-formale.   Scopul ONG-ului este: formarea, modernizarea si diseminarea unei noi dimensiuni in domeniile atitudinal, valoric, profesional si de actiune a personalitatii umane cu ajutorul educatiei non-formale, corelata sau nu cu alte tipuri de educatie, dimensiune care sa duca la o mai buna integrare profesionala, educationala si sociala.