Partener de implementare

Închis

Social

STELUTE PENTRU INGERI EDITIA IX

ASOCIATIA T.I.B.E.R.I.U.S.

Suma target

34.219 RON

45.000 RON

308 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Evenimentul a devenit o tradiție pentru Asociația T.I. B.E.R.I.U.S. , și astfel, în preajma Crăciunului oferim o surpriză copiilor din centre de plasament și copiilor defavorizați, un spectacol și cadouri pentru fiecare.In acest an vor participa 500 de copii din centrele de plasament la evenimentul Stelute pentru ingeri editia IX!

Detalii proiect

Aria de acoperire

București

Perioada donații

21.10.2022 - 31.12.2022

Scopul proiectului

Proiectul se desfasoara in fiecare an și își propune să organizeze, în preajma Crăciunului, un spectacol surprizăpentru copii din centre de plasament și copii defavorizați.–În cadrul spectacolului se vor înmâna, de către Moș Crăciun cadouri.–Dorim ca acei copii abandonați în centre să relaționeze cu artiși și cu cei care le doresc toate cele bune.

Beneficiarii proiectului

Tinerilor si copiilor  care provin dintr-un mediu defavorizat atat copiii din familii monoparentale cat si copiilor din centrele de plasament

De ce să donez?

Oferi șansă tinerilor în a-și continua viața, devenind o contribuție pozitivă în comunitate

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

ASOCIATIA T.I.B.E.R.I.U.S.

Asociația T.I.B.E.R.I.U.S. s-a înființat din dorința de a veni atât în ajutorul copiilor și tinerilor instituționalizați, cât și a celor proveniți din medii sociale defavorizate, aflați în situații de risc (bătrâni, bolnavi, familii cu posibilități financiare și materiale reduse, oameni și copii ai străzii).