Partener de implementare

Închis

Mediu

Sezatoarea, modalitate de pastrare si promovare a patrimoniului cultural romanesc

ProPark Fundatia pentru Arii Protejate

Suma target

0 RON

77.768 RON

0 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Proiectul isi propune sa reinvie traditii si obiceiuri din doua zone reprezentative pentru patrimoniul cultural romanesc, prin intermediul sezătorii, obicei uitat și subestimat in prezent ca importanta si impact. Prin intermediul acestui proiect va fi organizata intr-o prima faza o sezatoare in Tara Hategului la cere vor fi invitati reprezentanti ai comunitătii din Muntii Maramuresului.  Intr-o a doua etapa vom asigura sprijinul comunitătii din Muntii Maramuresului pentru a organiza la randul ei o sezatoare la care sa invite reprezentanti ai comunitătii din Tara Hategului.  

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

01.01.2013 - 31.12.2014

De ce să donez?

Pune umarul la renasterea nu numai a cantecului si dansului popular, a mestesugurilor taranesti, a artei populare a obiceiurilor culinare locale, etc., dar si a renasterii identitatii culturale locale.

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

ProPark Fundatia pentru Arii Protejate

Misiunea ProPark este de a imbunatati capacitatea de management a ariilor protejate prin programe de formare si instruire si prin proiecte care sa contribuie la mentinerea valorilor naturale si culturale si realizarea de modele functionale de dezvoltare durabila in Romania.    NATURA NU ARE NEVOIE SA FIE APARATA, EA ARE NEVOIE DE MAI MULTI APARATORI.   Adaptare dupa: Edward Abbey