Partener de implementare

Închis

Protecția animalelor

Sprijinim comunitatile sarace de iubitori de animale

Fundatia ROLDA

Suma target

1.164 RON

5.000 RON

43 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Mulți dintre noi avem ideea preconcepută că România nu este o țară a iubitorilor de animale. Într-adevăr, avem câteva mere stricate în coșul de fructe, oameni care abandonează animalele pe care nu le mai doresc sau nu le mai pot întreține. Și avem oameni care sunt indiferenți sau care se agață de imaginea câinelui vagabond agresiv care este mediatizată excesiv. Însă, din fericire pentru toți patrupezii din România, avem suficienți oameni cu suflet. Oameni care sunt dispuși să sprijine deținătorii de animale care nu au posibilitatea de a-și îngriji animalele de companie. Un animal are nevoie de hrană, de vaccinări, îngrijiri medicale de urgență și sterilizare.  Oferiți oamenilor din comunitățile sărace șansa de a-și întreține animalele de companie!

Detalii proiect

Aria de acoperire

Galați

Perioada donații

01.12.2020 - 01.12.2021

Scopul proiectului

Am dori ca fiecare familie să primească un fond pentru necesități (hrană, vaccinare, microcipare) și să aibă acces la un fond pentru urgențe medicale. Din păcate, dragostea nu ține de foame și nu oferă imunitate împotriva bolilor infecțioase. Mâncarea, sănătatea și fericirea animalelor noastre se cumpără cu bani.

Beneficiarii proiectului

ROLDA este o organizație nonprofit, cu o vastă experiență în salvarea și reabilitarea animalelor abandonate. De asemenea, ROLDA face eforturi să sprijine comunităţile sărace de iubitori de animale. Este greu să îi oferi cățelului tău un trai bun și acces la servicii medicale atunci când abia îți permiți să îți întreții familia. Campania ROLDA “sprijinim comunitățile sărace de iubitori de animale” este modul prin care organizația noastră speră să ofere deţinătorilor de animale posibilitatea de a-și întreține și îngriji patrupedul familiei. Nu putem face acest lucru fără ajutorul și susținerea voastră! Orice donație contează, și fiecare leu merge acolo unde este cea mai mare nevoie de el!

De ce să donez?

O donație înseamnă o masă pentru un câine care trăiește din resturi, sau un tratament pentru un cățel bolnav. O donație înseamnă o mână de ajutor dată unui deținător de animale care se chinuie să supravieţuiască. Orice donație este o șansă la o viață mai bună, atât pentru stăpâni cât și pentru animale!

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Fundatia ROLDA

Fundația ROLDA oferă, eficient și responsabil, asistență animalelor abandonate, fără stăpân, care au nevoie de tratamente veterinare de urgență, care necesită reabilitare și adăpost. Fundatia ROLDA este o organizație non guvernamentală, apolitică, înregistrată ca fundație în Registrul Fundațiilor și Asociațiilor de pe lângă Judecătoria Galați, dosar nr 5/PJ/2005; 30-1/1679, CUI 18416340. Ajutăm animale care nu au nici o altă speranță. Cu oameni ca voi. Pentru comunitatea noastră. Obiectivele noastre se concentrează pe salvarea animalelor fără stăpân, rănite sau aflate în pericol, reabilitarea lor, programe de sterilizare ale animalelor de companie din zonele rurale, programe sociale și educative. Scurta prezentare video (engleza) Noi suntem #ROLDA Cel mai ambițios proiect: Centrul de reabilitare și terapie PawzUp. Realizabil cu ajutorul oamenilor ca tine. Funcțional pentru intreaga comunitate datorită animalelor fără stăpân reabilitate.