Partener de implementare

Închis

Protecția animalelor

Sterilizare caini si pisici din comunitatile sarace

Fundatia ROLDA

Suma target

1.510 RON

20.000 RON

48 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Proiectul ROLDA de sterilizare a câinilor şi pisicilor vine în sprijinul comunităţilor sărace, în scopul controlului populaţiei de animale şi minimalizării ratei abandonului. Sterilizările vor avea loc în două etape: vara şi toamna, folosind fondurile strânse până în perioada respectivă, iar comunităţile participante vor fi alese de fundaţia ROLDA în funcţie de nevoi şi posibilităţi.   Această campanie urmăreşte atât susţinerea comunităţilor sărace de iubitori de animale cât şi ocrotirea şi îmbunătăţirea vieţii animalelor din zonele avizate. Sterilizarea înseamnă mai mult decât controlul populaţiei. În cazul masculilor, caracteristicile agresive de tip teritoriale dispar iar în cazul femelelor se diminuează riscul dezvoltării cancerului mamar sau uterin. Împreună oferim o şansă!

Detalii proiect

Aria de acoperire

Galați

Perioada donații

01.12.2020 - 01.08.2022

Scopul proiectului

Proiectul de sterilizare ROLDA are ca scop ajutarea comunităţilor sărace în controlarea populaţiei de animale, scăzând astfel numărul animalelor abandonate. De asemenea se urmăreşte şi îmbunătăţirea calităţii vieţii animalelor prin sterilizare, diminuând riscul apariţiei anumitor boli şi calmând animalele cu predispoziţie spre agresivitate.

Beneficiarii proiectului

ROLDA este o organizaţie nonprofit cu peste 15 ani de experienţă în salvarea şi reabilitarea animalelor aflate în suferinţă. ROLDA activează deja în afară dar organizaţia aspiră să ajute şi să susţină comunităţile Româneşti aflate în nevoie, care nu îşi pot permite să ofere animalelor acces la servicii veterinare costisitoare cum ar fi tratamente şi operaţii. Una din campaniile propuse de ROLDA pentru a ajuta atât animalele cât şi comunitatea este cea de sterilizare, care urmăreşte scăderea numărului de animale abandonate şi uşurarea povarei monetare a proprietarului. ROLDA consideră că toţi oamenii şi animalele merită o şansă la o viaţă mai bună, şi doreşte să facă paşi siguri spre schimbare, cu sprijinul iubitorilor de animale care au mărinimia să doneze.

De ce să donez?

Donezi dacă vrei să ajuţi atât comunităţile sărace cât şi animalele acestora. O donaţie poate garanta că un animal va fi sterilizat, îmbunătăţind calitatea vieţii acestuia şi eradicând şansa ca puii acestuia să fie ulterior abandonaţi din cauza lipsei de resurse a proprietarului care abia îşi permite să îşi susţină familia. Donaţia ta oferă o şansă la o viaţă mai bună, atât pentru animale cât şi pentru proprietari.  

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Fundatia ROLDA

Fundația ROLDA oferă, eficient și responsabil, asistență animalelor abandonate, fără stăpân, care au nevoie de tratamente veterinare de urgență, care necesită reabilitare și adăpost. Fundatia ROLDA este o organizație non guvernamentală, apolitică, înregistrată ca fundație în Registrul Fundațiilor și Asociațiilor de pe lângă Judecătoria Galați, dosar nr 5/PJ/2005; 30-1/1679, CUI 18416340. Ajutăm animale care nu au nici o altă speranță. Cu oameni ca voi. Pentru comunitatea noastră. Obiectivele noastre se concentrează pe salvarea animalelor fără stăpân, rănite sau aflate în pericol, reabilitarea lor, programe de sterilizare ale animalelor de companie din zonele rurale, programe sociale și educative. Scurta prezentare video (engleza) Noi suntem #ROLDA Cel mai ambițios proiect: Centrul de reabilitare și terapie PawzUp. Realizabil cu ajutorul oamenilor ca tine. Funcțional pentru intreaga comunitate datorită animalelor fără stăpân reabilitate.