Partener de implementare

Închis

Cultura

StudentFest

Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest din Timisoara

Suma target

548 RON

45.000 RON

8 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

StudentFest, festival internațional de artă și cultură a cărui tematică este realeasă anual este reflectat în opt secțiuni de artă ce cuprind evenimente, piese de teatru sau concerte, fiind un mediu propice de cultivare a artei și de lansare pentru tinerii artiști. Acest proiect este născut din problemele actuale ale societății, fapt reflectat, anul trecut, în ediția AUTENTIC. Ediția recentă a festivalului unic din România s-a desfășurat în regim hibrid, având diverși invitați speciali în mediul online, dar și artiști locali puși în valoare la evenimentele fizice. Anul acesta, perioada de desfășurare a proiectului este 30 august - 12 septembrie.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Timiș

Perioada donații

21.05.2021 - 12.09.2021

Scopul proiectului

Scopul principal al festivalului este crearea unui mediu propice lansării în domeniul artistic al tinerilor. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul atelierelor făcute în cadrul celor 8 secțiuni ale noastre: Arte urbane, Arte vizuale, Dans, Design, Foto-video, Literatură, Muzică și Teatru.

Beneficiarii proiectului

Ne propunem ca pe partea de promovare a evenimentelor cultural-artistice să ajungem în rândul a peste 25.000 de beneficiari indirecți, iar pe partea de încurajarea educației non-formale ne vom promova în rândul a aproximativ 500 de tineri participanți care vor participa la atelierele de lucru și stimularea creativității acestora în peste 10 domenii artistice.

De ce să donez?

StudentFest își propune să marcheze în istorie contextul anului 2021 prin o tema de actualitate. De ce să donezi?Proaspăt confruntați cu o pandemie care ne-a schimbat direcțiile și obiectivele, anul 2021 este cel care va restabili liniștea în societate. Speranța că cineva poate să ne ajute cu simplă donație este ceea ce ne motivează să organizăm un nou festival, să medităm la lucrurile cu adevărat importante pentru noi și să o luăm de la capăt. 

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest din Timisoara

Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara (OSUT) este singura organizaţie sindical-studenţească constituită la nivelul Universităţii de Vest din Timişoara, înfiinţată în 27 martie 1990, cu o experienţă de peste 32 de ani, fapt ce o face cea mai reprezentativă organizaţie a universităţii şi, totodată, un punct de reper pentru toate ligile studenţeşti din ţară. Scopul OSUT este acela de a reprezenta interesele comune ale studenţilor şi de a stimula participarea acestora la actul educaţional, la viaţa socială, economică şi culturală. Organizaţia reprezintă un mediu asociativ de tineret, mediu în care orice student are şansa de a se exprima şi de a-şi pune ideile în practică.