Partener de implementare

Deschis

Educație

Tabara din viata ta

ASOCIATIA SANSA TA

Suma target

40 RON

3.000 RON

2 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Copiii si tinerii merita o sansa din partea noastra sa le oferim o raza de fericire pentru copii care nu au fost nici-o data la tabara la Mare sau munte.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Constanța

Perioada donații

16.05.2024 - 02.09.2024

Scopul proiectului

Scop: ne propunem să creem un spaţiu în care participanţii să descopere,  modulele (social, educatie, indemnare) care sa ii ajuta in viata, precum deprinderi de viata independenta.  

Beneficiarii proiectului

Pentru 25 de copii care provin din medii defavorizate si care nu au fost nici-o data in vreo tabara educativa.

De ce să donez?

Dezvoltarea potenţialului creator al copiilor în folosul societăţii, din perspectivă morala; Crearea unui mediu în care participanţii să se simtă acceptaţi, iubiţi şi puşi în valoare; Dezvoltarea capacitătii de lucru în echipă; Stimularea abilitătilor practice; Păstrarea amintirii şi a unei întâlniri cu alti copii De suflet, în care aspectul cultural, artistic, uman şi moral va deschide importante punţi de legătură între copii.

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

ASOCIATIA SANSA TA

Suntem o echipa tanara, care isi petrece timpul ajutand familiile sarace cu copii, persoanele fara adapost si copiii strazii, unde ne concentram pe prevenirea abandonului familial si scolar, precum si intregrarea celor defavorizati in societate. Credem ca fiecare copil are dreptul la o sansa de a crede in viitorul lor.Misiune noastra este de a oferi  oportunitati in dezvoltarea personala a individului.