Partener de implementare

Închis

Educație

Tabara pentru copii - educatie pentru viata

Centrul Armonia

Suma target

3.080 RON

8.850 RON

16 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Centrul Armonia dorește să ofere o tabără pentru educație sănătoasă și tehnici preluate din Yoga și potrivite pentru copii prin care ei:   # experimentează cum se pot relaxa fără să fie tentați să folosească în continuare dispozitivele electronice# învață cum să convertească distanța într-o apropiere conștientă și profundă# le crește stima de sine și sentimentele de siguranță și speranță în mod sănătos# ajung să transforme competiția în colaborare, ceea ce duce la o stare de încredere în cei din jur și în ei înșiși# dorim să putem oferi acces gratuit pe baza acestei finanțări celor care au resurse mai puține sau nu își permit.   Costul taberei pentru un copil este de 300 de euro.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Iași

Perioada donații

21.07.2021 - 23.07.2021

Scopul proiectului

Dorim să îi ajutăm pe copii să se relaxeze, să învețe să relaționeze autentic, dar și să deprindă în tabără practici sănătoase care să îi ajute în viață.  

Beneficiarii proiectului

Asociației Armonia pentru tabăra dedicată copiilor din județul Iași.

De ce să donez?

Ai ocazia să susții dezvoltarea unui copil în mod armonios, prin joacă, educație și tehnici Yoga. Astfel contribui la o societate mai bună, ajutând pe altcineva și investind în generațiile viitoare.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Centrul Armonia

Centrul Kokoro/Armonie este dedicat învățării și educării, cu scopul de a ne schimba mentalitatea și a ajunge să trăim în armonie cu noi înșine, acționând pentru a genera schimbarea în noi și în jurul nostru. Modalitatea prin care realizăm în practică acest lucru este yoga integrală și aplicarea unui mod de viață sănătos pe toate planurile: mental, psihologic, fizic. Valorile noastre sunt:  Acțiunea corectă Dorința de a ne schimba mentalitatea Bunăvoința Spiritul umanist Puterea exemplului Ancorarea în realitate Modelul de viață onest cu noi înșine și cu ceilalți