Partener de implementare

Deschis

Social

Terapia verde

Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual

Suma target

0 RON

100.000 RON

0 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Organizația Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual oferă un cămin pentru 23 de adulți cu dizabilități severe și servicii de terapie ocupațională pentru 50 de bătrâni și adulți cu dizabilități din comunitatea noastră. Având în vedere specificul persoanelor pe care le îngrijim este necesar să le oferim posibilitatea de a desfășura activități suficiente în aer liber, într-un mediu relaxant și eficient pentru stimularea lor musculară și senzorială. Acest proiect are ca scop reabilitarea aleilor centrului si amenajarea unui spatiu verde terapeutic pentru relaxare, activitati sportive si petrecere a timpului liber. Curtea pe care o avem la dispoziție are 2000 m2. În acest spațiu dori să amenajăm spații speciale, cu scop terapeutic.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Ilfov

Perioada donații

01.02.2024 - 01.02.2025

Scopul proiectului

100000 lei - pentru amenajarea in intervalul unui an, a unei Gradini comunitare pentru cresterea calitatii vietii a 73 de adulti cu dizabilitati si varstnici din Bucuresti si judetul Ilfov.  

Beneficiarii proiectului

Beneficiarii sunt : - 23 de adultii cu dizabiliati severe, abandonati de familiile lor, gazduiti in cadrul Centrului Rezidential NILS - 10 tineri cu dizabilitati intelectuale din Bucuresti si din judetul Ilfov.  - 40 de varstnici din Bucuresti si din judetul Ilfov. 

De ce să donez?

Donatia ta asigura reabilitarea aleilor si amenajarea unor spatii verzi in care se vor derula activitati de terapie si de relaxare pentru cei 23 de adultii cu dizabiliati severe, abandonati de familiile lor, gazduiti in cadrul Centrului Rezidential NILS alaturi de 10 tineri cu dizabilitati intelectuale si de 40 de varstnici din Bucuresti si din judetul Ilfov.  

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual

Experienta practica pe care o avem de doua decenii ocupandu-ne de copiii, tinerii, adultii si varstnicii care sunt marginalizati, exclusi, condamnati, abandonati sa traiasca o viata austera fara culoare si bucurie, sansele lor fiind foarte mici pentru a fi considerati normali in societate ne da puterea sa ne continuam activitatile. In centrele noastre oferim servicii specializate tinerilor cu dizabilitati intelectuale severe dar si varstnicilor. www.organizatia-suedeza.ro   Facebook: https://www.facebook.com/OrganizatiaSuedeza/