Partener de implementare

Închis

Mediu

Tineri specialisti pentru Arii Protejate

ProPark Fundatia pentru Arii Protejate

Suma target

0 RON

295.200 RON

0 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Programul urmareste formarea unei mase critice de specialisti în domeniul managementului Ariilor Protejate. Acesti viitori specialisti vor fi selectati din randul proaspetilor absolventi de facultati cu profil de mediu. Pentru inceput va fi selectata o grupă de 15-20 absolventi ce vor dori sa obtina specializarea ”Specialist Arii protejate” conform COR.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

01.01.2013 - 31.12.2016

De ce să donez?

Vrei ca natura sa fie protejata de specialisti? Vrei ca in Ariile Protejate sa lucreze specialisti? Vrei ca in lupta dintre dezvoltare si conservare, de partea naturii sa fie niste specialisti? DONEAZA!

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

ProPark Fundatia pentru Arii Protejate

Misiunea ProPark este de a imbunatati capacitatea de management a ariilor protejate prin programe de formare si instruire si prin proiecte care sa contribuie la mentinerea valorilor naturale si culturale si realizarea de modele functionale de dezvoltare durabila in Romania.    NATURA NU ARE NEVOIE SA FIE APARATA, EA ARE NEVOIE DE MAI MULTI APARATORI.   Adaptare dupa: Edward Abbey