Partener de implementare

Închis

Social

Un zambet pentru copii de Paste

ASOCIATIA SANSA TA

Suma target

150 RON

3.000 RON

2 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Dorim sa oferim un strop de bucurie, cu ocazia sarbatorilor de paste, copiilor de la centrul de copii Bilciuresti si copiilor de la cantina sociala Sansa Ta,

Detalii proiect

Aria de acoperire

Dâmbovița

Perioada donații

16.05.2024 - 05.06.2024

Scopul proiectului

Sa aducem o raza de bucurie si pace sufleteasca cu ocazia sarbatorilor pascale,, prin oferirea de cadouri si o vorba buna de suflet.

Beneficiarii proiectului

Copiilor din medii defavorizate.

De ce să donez?

Fiecare copil beneficiar al asociatiei noastre, sar bucura daca ar primi un dar de paste, sa simnta si ei bucuria pascala.

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

ASOCIATIA SANSA TA

Suntem o echipa tanara, care isi petrece timpul ajutand familiile sarace cu copii, persoanele fara adapost si copiii strazii, unde ne concentram pe prevenirea abandonului familial si scolar, precum si intregrarea celor defavorizati in societate. Credem ca fiecare copil are dreptul la o sansa de a crede in viitorul lor.Misiune noastra este de a oferi  oportunitati in dezvoltarea personala a individului.