Partener de implementare

Închis

Social

Vaduve si vaduvi tineri - program terapeutic

Asociatia "Exista viata dupa doliu"

Suma target

1.840 RON

10.000 RON

30 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Pierderea prematură a partenerului de viaţă înseamnă o presiune emoţională şi materială uriaşă asupra întregii familii.  Fiecare donație (oricât de mică) se transformă în sprijin concret pentru o familie aflată în dificultate: comunicare, comemorare, socializare și reintegrare socială, prin asistență psihologică și întâlniri cu alți văduvi și văduve. (beneficiarii nu primesc bani, doar servicii)        

Detalii proiect

Aria de acoperire

București, Cluj, Constanța, Suceava, Timiș

Perioada donații

20.09.2013 - 01.09.2014

De ce să donez?

Ajutați o familie să iasă mai ușor din criza de pe plan emoțional, social, material și profesional. Binele făcut e pentru totdeauna. Mulțumim!

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia "Exista viata dupa doliu"

Asociația “Există viaţă după doliu” derulează proiecte pentru copiii care au pierdut recent un părinte, prin care ei pot socializa cu alți copii care și ei cunosc bine dorul de mamă sau de tată: excursii cu familia, Tabăra Dorului și grupuri de sprijin.