Partener de implementare

Deschis

Drepturile omului

TABĂRA TERAPEUTICĂ PENTRU COPIII ABANDONAȚI

VOCEA COPIILOR ABANDONATI

Suma target

75 RON

25.000 RON

2 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

EDUCAȚIE, FORMARE, SOCIETATE – Septembrie 2024 Tabăra EDFORSO, aflată la a VI-a ediție, este despre emoție și transformare. În septembrie 2024, VOCEA COPIILOR ABANDONAȚI, alături de Vișinel Balan, Jean Baptist și Dana Grigorie, organizează tabăra EDFORSO: educație, formare, societate. O tabără terapeutică destinată exclusiv copiilor aflați în grija statului, copii abandonați, lipsiți temporar sau definitiv de familie.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Brașov

Perioada donații

28.06.2024 - 28.08.2024

Scopul proiectului

Ce facem în tabăra EDFORSO? Muzicoterapia cu Jean BAPTIST. Un concept unic de transformare, un tip de terapie care utilizează muzica și instrumentele muzicale pentru a ajuta copiii la îmbunătățirea și menținerea stării de sănătate fizică, psihologică și socio-emoțională. Activism și educație financiară cu Vișinel BALAN. Înțelegem cu toții cât de important este să învățăm cum să gestionăm banii și să ne creăm o bază solidă pentru viitorul nostru financiar. Aceste informații sunt esențiale pentru tinerii care pleacă din centrele de copii, deoarece îi ajută să învețe cum să economisească și să-și construiască un viitor financiar stabil și independent. Tabăra terapeutică pentru copiii aflați în grija statului va dura 5 zile, într-o perioadă stabilită din luna septembrie, în funcție de bănuții strânși. Tot în perioada respectivă vom stabili și numărul copiilor. Minimum este de 10.

Beneficiarii proiectului

Tabăra terapeutică pentru copiii aflați în grija statului va dura 5 zile, într-o perioadă stabilită din luna septembrie, în funcție de bănuții strânși. Tot în perioada respectivă vom stabili și numărul copiilor. Minimum este de 10. Costul de persoană pentru TABĂRA EDFORSO este de 600 lei/zi (include cazare, 3 mese și activități).

De ce să donez?

Pentru că îi ajutăm pe copiii abandonați să devină oameni activi, integrați în comunitate.

Linkuri externe

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

VOCEA COPIILOR ABANDONATI

Scopul nostru este să fim alături de tinerii/ copiii abandinați, oferindu-le sprijin atât prin activități educative, cât și prin simplul fapt că au, printre membrii asociației, persoane în fața cărora să-și deschidă sufletul, să fie ascultați și iubiți. Mai mult, dorim să le facem auzită VOCEA! Oferim tinerilor programe prin care învață ce drepturi și obligații au, din punct de vedere legal, și le arătăm căile legale prin care se pot adresa autorităților competente. Dar, mai ales, îi ajutăm să-și găsească un punct de echilibru în viață, să-și dea seama la ce sunt buni, cum se pot ajuta, cum pot fi piloni de bază pentru societate, să se descopere ca ființe sociale, ca oameni care, cu muncă și dedicare, pot deveni profesioniști foarte buni în orice domeniu pe care și-l aleg. O societate nu poate evolua fără tineri. Vă rugăm să țineți minte că toți oamenii sunt valoroși, că ei nu au ales să fie abandonați de părinți și că asta, în niciun caz, nu îi descalifică în fața celor care au crescut în familiile biologice.