Educație

HOW TO... Organize financially your NGO

...
Data de publicare 28.11.2019 Publicat de Bursa Binelui

În luna decembrie, Bursa Binelui organizează un nou workshop din seria HOW TO dedicat organizațiilor înscrise pe platforma de donații fără comision.

Cel de-al patrulea workshop din acest an din seria HOW TO cu Bursa Binelui dedicat ONG-urilor, ”Finanțare & organizare financiară”, va avea loc în data de 12 decembrie și va fi susținut de Elena Avram și Cristina Boureci -  Specialiste social banking în cadrul BCR.

Elena Avram – Specialist social banking
Experiența mea în domeniul bancar este de cinci ani, iar de doi ani ma bucur să fiu bancher social. Prin colaborarea cu segmentul non-profit, privind în spatele cifrelor, am învățat să interpretez riscul și performața unui ONG, cât și a unei Întreprinderi Sociale.

 

Cristina Boureci -  Specialist social banking
Sunt de profesie economist, am un masterat în Managementul Afacerilor Comerciale și lucrez în domeniul bancar de 12 ani. M-am alăturat echipei de Social Banking în urma cu șase luni și cel mai mult mă bucură când pot să ajut ONG-urile în realizarea obiectivelor.

Workshop-ului ”Finanțare & organizare financiară” se va concentra pe formarea abilităților de analiză financiară ce stau la baza luării deciziilor strategice ale oricărei organizații.

Participanții din cadrul workshop-ului vor învăța să interpreteze performanța istorică a organizației pentru a colecta informațiile relevante în luarea deciziilor, cât și pentru construirea unui management bun al resurselor.

Participă la training-ul de organizare financiară și poți învăța:

# Cum evaluezi performanța financiară a organizației tale
# Cum identifici care dintre activitățile organizației tale contribuie la sustenabilitatea ei și care dintre acestea au un factor de risc mai mare.

 

Agendă:


# Introducerere și cunoașterea participanților & prezentarea obiectivelor pentru workshop (30 minute)
# Abordarea bazată pe centre de cost (studiu de caz - 45 minute)
# Analiza bilanțului & Analiza contului de profit și pierdere (joc de echipă 15 minute & studiu de caz – 45 minute)
# Feedback & Q&A.

 

Când: 12 decembrie l Unde: București (adresa va fi comunicată ulterior)

 

Durată: 2h 30m l Interval orar: 16:30 - 19:00 l Capacitate: 30 de participanți

 

Evenimentul este dedicat exclusiv reprezentanților ONG-urilor înregistrate pe platforma BursaBinelui.ro. Accesul este gratuit și se realizează în ordinea înscrierii. Poate participa un singur reprezentant din cadrul fiecărei organizații.

 

Termenul limită pentru înscriere: joi, 5 decembrie, ora 18:00, printr-un e-mail pe adresa bursabinelui@bcr.ro. Participarea va fi confirmată de organizatori, funcție de numărul locurilor disponibile.

 


***

Bursa Binelui organizează o serie de workshop-uri dedicate ONG-urilor înregistrate pe platforma de donații fără comision bursabinelui.ro. Workshop-urile vor fi susținute de către specialiști ai Băncii Comerciale Române (BCR) și vor aborda subiecte de interes pentru reprezentanții sectorului asociativ.

4884 vizualizări

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.