Social

Susține un copil la hidroterapie clasat pe primul loc în Campionatul de Bine

...
Data de publicare 22.02.2016 Publicat de Bursa Binelui

Primele trei proiecte care au primit cele mai multe donații sunt Susține un copil la hidroterapie, O șansă la viață pentru persoanele fără adăpost și Dotarea Secțiilor de Hematologie cu Infuzomate și Injectomate. Pentru acestea, Bursa Binelui va dubla suma strânsă în timpul Campionatului, în limita a 5.000 de euro.

 

Donațiile făcute pentru proiectul “Susține un copil la hidroterapie”, vor ajuta 200 de copii cu nevoi speciale din județul Timiș să beneficieze în mod gratuit, săptămânal de ședințe de hidroterapie. Asociația Școala mamei Junior va asigura și transportul fiecărui copil pentru că el să poată participa. Beneficiarii sunt copii prematuri, cu tetrapareze sau alte afecțiuni locomotorii, cu autism, sindrom Down, cu afecțiuni senzoriale (cecitate/surditate), cu vârste de la 3 luni la 18 ani.

 

Fundația Bucuria Darului, inițiatoarea proiectului “O șansă la viață pentru persoanele fără adăpost” ajută să supraviețuiască peste 300 de persoane, pornind de la o masă caldă, găsirea unui loc de munca sau întocmirea actelor de identitate. Scopul proiectului este de a crea un Centru de zi în Brașov, în care oamenii fără adăpost să poată învăța să redevină independenți.

 

Cel de-al treilea proiect câștigător își propune să îmbunătățească condițiile de tratament ale bolnavilor de leucemie sau de alte patologii hematologice, fără a mai fi nevoie ca aceștia să apeleze la serviciile medicale ale clinicilor din străinătate. Asociația Română împotriva Leucemiei (ARIL) va direcționa donațiile către secțiile de hematologie Fundeni, SUUB și Colentina.


Donațiile de la cea de-a III-a ediție a Campionatului de Bine însumează 266.755,00 lei atrași de la 4.860 de donatori distincți.

 

Felicitări tuturor organizațiilor pentru efortul depus, mobilizare și donatiile atrase!

Mai multe detalii despre câștigători...

 

***

Campionatul de Bine este găzduit, organizat și implementat de Bursa Binelui, unica platforma de donații fără comision, dezvoltată de catre Banca Comercială Româna, în parteneriat cu EuPlătesc.ro.
Bursa Binelui este un proiect creat și susținut de Banca Comercială Română (BCR), în parteneriat cu EuPlătesc.ro, care au dezvoltat și susțin platforma on-line și acoperă toate costurile legate de tranzacții, întreținere și comunicare.
Bursa Binelui este singura platforma online care permite donațiile fără comisoane, încurajând astfel donatorii care vor să participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru susținerea financiară a unei cauze. Suma minimă care poate fi donată este 5 lei. Toată tranzacția este 100% securizată și nu se percepe niciun fel de comision.

 

2040 vizualizări

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.