Asociatia Club de Bine

De ce să devin voluntar?

Voluntarii vor participa activ la diverse activitati cu copiii din centrele de plasament, in special in exteriorul centrelor rezidentiale, dar si in interiorul acestora. Programul de voluntariat este flexibil si este gandit astfel incat sa asocieze cele mai bune resurse din comunitate cu nevoile copiilor care nu au familia alaturi. Accent se va pune pe educatie si dezvoltare personala si totul va gravita in jurul misiunii de integrare sociala corecta a acestor copii si tineri.

Fii voluntar
Domenii activitate
Cultura, Educație, Mediu, Protecția animalelor, Sanatate, Social, Dezvoltare economica si sociala
Adresă:

Constanta, Str. Labirint nr. 1

Email: c***********************
Contact: Razvan Iancu
Website: www.clubdebine.ro

Descriere ONG

Infiintata in Constanta in luna aprilie 2019, Asociatia Club de Bine promite functionarea pe principii de transparenta maxima in ceea ce priveste incasarile si modul in care acestea sunt utilizate. La inceputul fiecarui an se vor posta date despre activitatea din anul recent incheiat, iar toti donatorii vor primi cate un raport foarte explicit cu privire la modul in care au fost utilizate sumele de bani. Asociatia Club de Bine are cheltuieli curente nesemnificative (nu exista cheltuieli cu angajati, cu intretinerea unui sediu si alte astfel de costuri tehnice) si se concentreaza pe ajutorarea reala a oamenilor, cu accent in prima faza pe copiii vulnerabili, prin programul Copii cu Viitor ce va fi derulat alaturi de DGASPC Constanta.

Copii cu Viitor este cel mai amplu program din Constanta dedicat copiilor din centre de plasament si altor copii vulnerabili. Programul se concentreaza pe realizarea de activitati in beneficiul copiilor, cu accent pe educatie, dezvoltare personala, motivatie si integrare sociala.

1856 vizualizări

Proiecte susținute