Partener de implementare

Închis

Social

Copii cu Viitor - Bucurii pentru copii fara familie alaturi

Asociatia Club de Bine

Suma target

4.240 RON

25.000 RON

32 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

  Copii cu Viitor reprezinta cel mai amplu program din Constanta dedicat copiilor din centre de plasament si altor copii vulnerabili, dezvoltat de Asociatia Club de Bine cu sprijinul DGASPC Constanta. Programul se concentreaza pe realizarea de activitati in beneficiul copiilor, cu accent pe educatie, dezvoltare personala, motivatie si integrare sociala. Abordarea este una aparte - 100% voluntariat si transparenta in utilizarea resurselor, costuri logistice minime si contributie maxima in mod direct pentru copii. Programul isi propune sa mobilizeze resursele din sistemul de protectie, dar mai ales resursele din comunitate - parteneri, sponsori, donatori individuali, voluntari. Finantarea este asigurata exclusiv din fonduri private - orice persoana sau companie este invitata sa se implice.  

Detalii proiect

Aria de acoperire

Constanța

Perioada donații

31.05.2021 - 31.12.2023

Scopul proiectului

  Copiii din centre de plasament au nevoie de activitati educative si sociale, cursuri de limbi straine, sportive si de tip hobby, excursii, tabere, activitati pentru timp liber, programe complexe. Dorim sa realizam activitati pentru sute de copii din toate centrele din judetul Constanta, sprijinindu-i pe toate planurile.  

Beneficiarii proiectului

Exista sute de copii institutionalizati in centrele de plasament din Constanta si multi altii in asistenta maternala. Toti banii din donatii ii folosim pentru activitatile copiilor, in mod onest si transparent, cheltuim foarte chibzuit pentru a face cu putin, foarte mult! Toata activitatea noastra este la vedere (rapoarte detaliate de venituri si cheltuieli), evitam pe cat posibil costurile logistice ale Asociatiei, facem totul pe baza de voluntariat si cu ajutorul partenerilor si donatorilor. Cand donati, stiti sigur ca banii ajung la copii, in cel  mai eficient mod posibil. Publicam constant rapoarte detaliate si facem totul public.

De ce să donez?

Programul Copii cu Viitor vizeaza copiii vulnerabili, in special cei ce traiesc in centre de plasament. Le putem estompa trauma abandonului si ii putem sprijini impreuna, ca o mare familie. Au nevoie de suport pentru integrare sociala corecta, pentru a deveni adulti responsabili in comunitate. Dincolo de partea sociala, este un demers pentru un viitor cat mai sanatos al comunitatii. Toate donatiile merg spre scopul proiectului, 100% transparent.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Club de Bine

Infiintata in Constanta in luna aprilie 2019, Asociatia Club de Bine promite functionarea pe principii de transparenta maxima in ceea ce priveste incasarile si modul in care acestea sunt utilizate. La inceputul fiecarui an se vor posta date despre activitatea din anul recent incheiat, iar toti donatorii vor primi cate un raport foarte explicit cu privire la modul in care au fost utilizate sumele de bani. Asociatia Club de Bine are cheltuieli curente nesemnificative (nu exista cheltuieli cu angajati, cu intretinerea unui sediu si alte astfel de costuri tehnice) si se concentreaza pe ajutorarea reala a oamenilor, cu accent in prima faza pe copiii vulnerabili, prin programul Copii cu Viitor ce va fi derulat alaturi de DGASPC Constanta.Copii cu Viitor este cel mai amplu program din Constanta dedicat copiilor din centre de plasament si altor copii vulnerabili. Programul se concentreaza pe realizarea de activitati in beneficiul copiilor, cu accent pe educatie, dezvoltare personala, motivatie si integrare sociala.