Partener de implementare
Constanța

Asociatia Club de Bine

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Cultura, Educație, Mediu, Protecția animalelor, Sanatate, Social, Dezvoltare economica si sociala

Descriere

Infiintata in Constanta in luna aprilie 2019, Asociatia Club de Bine promite functionarea pe principii de transparenta maxima in ceea ce priveste incasarile si modul in care acestea sunt utilizate. La inceputul fiecarui an se vor posta date despre activitatea din anul recent incheiat, iar toti donatorii vor primi cate un raport foarte explicit cu privire la modul in care au fost utilizate sumele de bani. Asociatia Club de Bine are cheltuieli curente nesemnificative (nu exista cheltuieli cu angajati, cu intretinerea unui sediu si alte astfel de costuri tehnice) si se concentreaza pe ajutorarea reala a oamenilor, cu accent in prima faza pe copiii vulnerabili, prin programul Copii cu Viitor ce va fi derulat alaturi de DGASPC Constanta.Copii cu Viitor este cel mai amplu program din Constanta dedicat copiilor din centre de plasament si altor copii vulnerabili. Programul se concentreaza pe realizarea de activitati in beneficiul copiilor, cu accent pe educatie, dezvoltare personala, motivatie si integrare sociala.

Date de contact

Adresa sediului

Constanta, Str. Labirint nr. 1
Constanța

Email

contact@copiicuviitor.ro

Persoană de contact

Razvan Iancu

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.