Asociatia IHTIS

De ce să devin voluntar?

Pentru familiarizarea cu resursele fizice si intelectuale avute de voluntarii cu dizabilitati, participand IMPREUNA la activitati cu specific educational si socio-cultural.

Fii voluntar
Domenii activitate
Cultura, Drepturile omului, Educație, Social
Adresă:

Sediul social: Sat DUMENI, Comuna GEORGE ENESCU Judetul BOTOSANI. Adresa de corespondenta: BUCURESTI, STR. COVASNA 5, BLOC A5, AP.14, SECTOR 4.

Email: m***********************
Contact: MIHAELA MIHAESCU
Website: http://ihtis.ro/

Descriere ONG

Fondata de catre o persoana cu dizabilitati fizice asociate, IHTIS s-a vrut a fi inca de la inceput un ideal frumos, neinteles cativa ani, datorita faptului ca NU corespundea tiparului de “ONG care ofera ajutoare”. Perioada 2004 – 2014 a generat o buna experienta in definirea Asociatiei IHTIS, prin care tinerii cu dizabilitati fizice - avand IQ normal – au fost indemnati sa se auto-reprezinte, fiind initiatori si coordonatori ai proiectelor in sfera socio-culturala. Prin varietatea abilitatilor noastre, IHTIS inseamna astazi lupta castigata impotriva discriminarii, constientizare, sensibilizare, socializare. In toate proiectele noastre, auto-reprezentarea este factorul cheie, generand perceptia tinerilor defavorizati ca fiind “Resursa in societate”.

La IHTIS, prin VOLUNTARIAT, transformam orice gand indraznet intr-un proiect de succes.

1977 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!