Partener de implementare
Botoșani

Asociatia IHTIS

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Cultura, Drepturile omului, Educație, Social

Descriere

Fondata de catre o persoana cu dizabilitati fizice asociate, IHTIS s-a vrut a fi inca de la inceput un ideal frumos, neinteles cativa ani, datorita faptului ca NU corespundea tiparului de “ONG care ofera ajutoare”. Perioada 2004 – 2014 a generat o buna experienta in definirea Asociatiei IHTIS, prin care tinerii cu dizabilitati fizice - avand IQ normal – au fost indemnati sa se auto-reprezinte, fiind initiatori si coordonatori ai proiectelor in sfera socio-culturala. Prin varietatea abilitatilor noastre, IHTIS inseamna astazi lupta castigata impotriva discriminarii, constientizare, sensibilizare, socializare. In toate proiectele noastre, auto-reprezentarea este factorul cheie, generand perceptia tinerilor defavorizati ca fiind “Resursa in societate”. La IHTIS, prin VOLUNTARIAT, transformam orice gand indraznet intr-un proiect de succes.

Date de contact

Adresa sediului

Sediul social: Sat DUMENI, Comuna GEORGE ENESCU Judetul BOTOSANI. Adresa de corespondenta: BUCURESTI, STR. COVASNA 5, BLOC A5, AP.14, SECTOR 4.
Botoșani

Email

michi_mihaescu@yahoo.com

Persoană de contact

MIHAELA MIHAESCU

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.