Asociatia TAXIUL CU BOMBOANE

De ce să devin voluntar?

Iti mai aduci aminte de serile in care parintii tai iti citeau povestea preferata? Si tu uitai de orice si te cufundai intr-o lume de basm, zambeai, te ghemuiai langa adultul care iti povestea; Tineretea era fara Batranete, calatoreai imaginar peste 7 mari si 7 tari, te luptai cu toata puterea impotriva Raului si Intunericului, te simteai invincibil si stiai ca Binele invinge mereu. Si ca vei trai fericit pana la adanci batraneti.

Fii voluntar
Domenii activitate
Drepturile omului, Educație, Sanatate, Social
Adresă:

BUCURESTI, Sector 3, bld. Unirii nr. 57, bloc E4, scara B, et.3, apt. 43

Email: c*************************
Contact: Cristian Roman
Website: www.taxiulcubomboane.ro

Descriere ONG

“Taxiul cu Bomboane” este, de fapt, o metaforă. Despre gesturi simple care se transformă în fapte bune, despre gesturi mici care pot schimba viaţa celor din jur. Este o metaforă despre faptele bune pe care le poate face oricine. În acest taxi urcă toată lumea.

“Taxiul” are acum câteva curse cu destinaţie deosebita: la spitalele de pediatrie şi la şcolile speciale din Bucureşti. MAGIA se produce in momentul in care salonul este asaltat de zane, clovni cu nas rosu, balerine si personaje din basme, pregatiti sa citeasca povesti si ghicitori, sa imparta mere, acadele, baloane colorate sau carti pentru copii. Sunt copii pentru care perioada grea de tratament in diferite afectiuni produce efecte la nivel psihologic si au nevoie de sprijin.

Voluntari de toate varstele, cu diverse pregatiri profesionale, din intrega tara, din strainatate, vin sa citeasca povesti copiilor cu nevoi speciale. Asociatia are nevoie de suport si de voluntari in toate proiectele pe care le desfasoara. 

13948 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!