Partener de implementare
București

Asociatia TAXIUL CU BOMBOANE

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Drepturile omului, Educație, Sanatate, Social

Descriere

“Taxiul cu Bomboane” este, de fapt, o metaforă. Despre gesturi simple care se transformă în fapte bune, despre gesturi mici care pot schimba viaţa celor din jur. Este o metaforă despre faptele bune pe care le poate face oricine. În acest taxi urcă toată lumea. “Taxiul” are acum câteva curse cu destinaţie deosebita: la spitalele de pediatrie şi la şcolile speciale din Bucureşti. MAGIA se produce in momentul in care salonul este asaltat de zane, clovni cu nas rosu, balerine si personaje din basme, pregatiti sa citeasca povesti si ghicitori, sa imparta mere, acadele, baloane colorate sau carti pentru copii. Sunt copii pentru care perioada grea de tratament in diferite afectiuni produce efecte la nivel psihologic si au nevoie de sprijin. Voluntari de toate varstele, cu diverse pregatiri profesionale, din intrega tara, din strainatate, vin sa citeasca povesti copiilor cu nevoi speciale. Asociatia are nevoie de suport si de voluntari in toate proiectele pe care le desfasoara. 

Date de contact

Adresa sediului

BUCURESTI, Sector 3, bld. Unirii nr. 57, bloc E4, scara B, et.3, apt. 43
București

Email

cristian.roman11@gmail.com

Persoană de contact

Cristian Roman

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.