VOCEA COPIILOR ABANDONATI

De ce să devin voluntar?

Ai posibilitatea să te dezvolți alaturi de oameni frumoși dispuși oricand sa lupte umar la umar pentru idealul tau. Noi formam comunitatea din care facem parte! "Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!" - Mahatma Gandhi Credem în puterea exemplului!

Fii voluntar
Domenii activitate
Drepturile omului, Educație, Social
Adresă:

Comuna Snagov, Sat Snagov, Soseaua Snagov nr. 135, Bl. D4, Sc. 1, Ap. 2, Jud. Ilfov

Email: o**********************
Contact: Visinel BALAN
Website: https://voceacopiilor.ro/

Descriere ONG

Scopul nostru este să fim alături de tinerii/ copiii abandinați, oferindu-le sprijin atât prin activități educative, cât și prin simplul fapt că au, printre membrii asociației, persoane în fața cărora să-și deschidă sufletul, să fie ascultați și iubiți.

Mai mult, dorim să le facem auzită VOCEA!

Oferim tinerilor programe prin care învață ce drepturi și obligații au, din punct de vedere legal, și le arătăm căile legale prin care se pot adresa autorităților competente. Dar, mai ales, îi ajutăm să-și găsească un punct de echilibru în viață, să-și dea seama la ce sunt buni, cum se pot ajuta, cum pot fi piloni de bază pentru societate, să se descopere ca ființe sociale, ca oameni care, cu muncă și dedicare, pot deveni profesioniști foarte buni în orice domeniu pe care și-l aleg.

O societate nu poate evolua fără tineri. Vă rugăm să țineți minte că toți oamenii sunt valoroși, că ei nu au ales să fie abandonați de părinți și că asta, în niciun caz, nu îi descalifică în fața celor care au crescut în familiile biologice.

3963 vizualizări

Proiecte susținute