Antreprenoriat social

Decembrie pentru Solidaritate

Perioada: 04.12.2023 - 17.12.2023 Activ în Bucuresti
1300,00 Lei
Sumă target: 1000 Lei
Donează

Descriere

Noi, Asociația COSI și SocialXchange, suntem aici pentru a împărtăși Campania noastră - Decembrie pentru Solidaritate©️. Scopul campaniei (cu ocazia Crăciunului) este să ne asigurăm că beneficiarii programului SocialXchange (copii din grupurile defavorizate din București, cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani) pot avea un Crăciun minunat.

Scopul proiectului

 

 

Din acest motiv SocialXchange organizează o petrecere de Crăciun pentru peste 100 de copii, unde vor fi multe activități distractive și vor fi oferite și cadouri fiecărui copil. Dacă doriți șă contribuiți la îmbunătățirea Crăciunului pentru acești copii cu oportunități reduse, puteți face o donație!

 

Cui donez?

Pentru 100 de copii cu oportunități reduse, beneficiari ai programului SocialXchange.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

For 100 children with fewer opportunities, beneficiaries of the SocialXchange program.

De ce să donez?

Copiii sunt unul dintre cele mai vulnerabile grupuri din societatea noastră și e responsabilitatea noastră să îi ajutăm pe cei care au nevoie. Să lucrăm împreună pentru ca beneficiarii să se bucure cum trebuie de atmosfera Crăciunului.

-

Children are one of the most vulnerable groups in our society and it is our responsibility to help those in need. Let's work together so that the beneficiaries can properly enjoy the Christmas atmosphere.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
521 vizualizări

ONG - Asociatia COSI - Civic Orientation and Social Integration

🎙️ COSI este o organizație neguvernamentală care își propune să promoveze integrarea socială și dezvoltarea tinerilor defavorizați prin inițiative sociale, educaționale și civice coerente.
 
🤲 Asociația sprijină persoanele defavorizate cu risc de excluziune socială din București și din împrejurimi. În 2021, COSI a sprijinit 36 ​​de beneficiari prin 3 acțiuni de colectare și distribuire de bunuri esențiale. Ulterior, le-am oferit asistență pentru a le spori tranziția cu succes pe piața muncii.
 
📢 COSI lucrează îndeaproape cu tinerii pentru a împărtăși principiile conform Declarației Drepturilor Omului de combatere a rasismului și xenofobiei, precum și a tuturor formelor de discriminare, inegalități sociale, sărăcie și excluziune, prin campanii lunare de conștientizare. La nivel local, ONG-ul nostru celebrează Zilele Internaționale ale Națiunilor Unite. În 2021, COSI a finalizat 7 campanii din activități care a implicat 2323 de participanți offline și 10270 de participanți online.
 
Adresă:

Intrarea Ana Ipatescu 6, Dobroesti, Ilfov

Telefon: 0763795403
Contact: Andrei Sasu