Social

O masa calda

Perioada: 01.12.2021 - 01.12.2022 Activ în Maramures Mehedinti
0 Lei
Sumă target: 273600 Lei

Descriere

Începând din data de 1 Decembrie oferim o masa pentru 100 de persoane.

40 de oameni ai străzii. În colaborare cu Fundația Somaschi oferim o masă caldă oamenilor aflați pe stradă, care nu au niciun adăpost. Fundația Somaschi oferă servicii de igienizare și cazare pe timpul nopții, iar Asociația pentru Suflet oferă mâncarea necesară pentru întreaga zi.

60 de persoane nevoiașe - Asociația Pentru Suflet gătește în fiecare zi o porție de mâncare, care constă în ciorbă/supă si un fel de bază și desert. Această activitate se desfășoară de luni până sâmbătă, iar costul unui meniu este de 12 lei. Fiecare porție de mâncare va fi livrată la domiciliul persoanei aflate în nevoie. 

Scopul proiectului

Nevoia oamenilor strazii este de a avea un adapost, nevoia de hrana si nu in ultimul rand nevoia de educatie. 

Cui donez?

40 de oameni ai strazii 

60 de persoane vulnerabile ex:

     - batrani aflati in nepitinta

     - familii aflate in impas financiar

     - familii numeroase

     - copii orfani

De ce să donez?

https://pentrusuflet.org/donations/proiectul-o-masa-calda/Nevoia oamenilor strazii este de a avea un adapost, nevoia de hrana si nu in ultimul rand nevoia de educatie. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1154 vizualizări

ONG - Asociatia Pentru Suflet

Asociaţia Pentru Suflet a început să activeze în domeniul voluntariatului din 2019, dar ca şi entitate cu personalitate juridică a fost înființată în anul 2020. În prezent oferă servicii unui număr de peste 800 de oamnei in nevoie din județul Maramureș și Mehedinți.

Totul a început ca și un scop de moment dar văzând importanța lucrurilor si aportul adus in societate ne-am hotărât să oferim 100% din timpul nostru.

Asociaţia Pentru Suflet este o organizaţie umanitară, neguvernamentală, apolitică şi non-profit, având ca misiune ridicarea nivelului de trai a persoanelor din zone defavorizate și educarea acestora.

Sursele de finanţare ale programelor Asociaţiei sunt: companii private, donaţii persoane fizice, campania 2%, de asemenea, donaţii în produse (din partea companiilor sau persoanelor fizice) sau servicii oferite în mod voluntar şi gratuit de către companii.

 

Adresă:

Baia Mare, Str. Taul Rosu Nr. 14A

Telefon: 0757599299
Contact: Popan Ovidiu Daniel