Partener de implementare

Închis

Social

O masa calda

Asociatia Pentru Suflet

Suma target

0 RON

273.600 RON

0 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Începând din data de 1 Decembrie oferim o masa pentru 100 de persoane. 40 de oameni ai străzii. În colaborare cu Fundația Somaschi oferim o masă caldă oamenilor aflați pe stradă, care nu au niciun adăpost. Fundația Somaschi oferă servicii de igienizare și cazare pe timpul nopții, iar Asociația pentru Suflet oferă mâncarea necesară pentru întreaga zi. 60 de persoane nevoiașe - Asociația Pentru Suflet gătește în fiecare zi o porție de mâncare, care constă în ciorbă/supă si un fel de bază și desert. Această activitate se desfășoară de luni până sâmbătă, iar costul unui meniu este de 12 lei. Fiecare porție de mâncare va fi livrată la domiciliul persoanei aflate în nevoie. 

Detalii proiect

Aria de acoperire

Maramureș, Mehedinți

Perioada donații

01.12.2021 - 01.12.2022

Scopul proiectului

Nevoia oamenilor strazii este de a avea un adapost, nevoia de hrana si nu in ultimul rand nevoia de educatie. 

Beneficiarii proiectului

40 de oameni ai strazii  60 de persoane vulnerabile ex:      - batrani aflati in nepitinta      - familii aflate in impas financiar      - familii numeroase      - copii orfani

De ce să donez?

https://pentrusuflet.org/donations/proiectul-o-masa-calda/Nevoia oamenilor strazii este de a avea un adapost, nevoia de hrana si nu in ultimul rand nevoia de educatie. 

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Pentru Suflet

Asociaţia Pentru Suflet a început să activeze în domeniul voluntariatului din 2019, dar ca şi entitate cu personalitate juridică a fost înființată în anul 2020. În prezent oferă servicii unui număr de peste 800 de oamnei in nevoie din județul Maramureș și Mehedinți. Totul a început ca și un scop de moment dar văzând importanța lucrurilor si aportul adus in societate ne-am hotărât să oferim 100% din timpul nostru. Asociaţia Pentru Suflet este o organizaţie umanitară, neguvernamentală, apolitică şi non-profit, având ca misiune ridicarea nivelului de trai a persoanelor din zone defavorizate și educarea acestora. Sursele de finanţare ale programelor Asociaţiei sunt: companii private, donaţii persoane fizice, campania 2%, de asemenea, donaţii în produse (din partea companiilor sau persoanelor fizice) sau servicii oferite în mod voluntar şi gratuit de către companii.