Social

Scoala incepe: sprijiniti campania noastra de a dona materiale scolare pentru 50 de copii

Perioada: 09.08.2022 - 28.08.2022 Activ în Bucuresti
877,00 Lei
Sumă target: 4000 Lei
Donează

Descriere

COSI, împreună cu magazinul de caritate SocialXChange, lansează campania Humanity for August©!

Campania își propune să furnizeze pentru 50 de copii cu oportunități reduse din sectorul 6 (București) care au nevoie de ajutor rechizitele școlare necesare pentru începutul anului școlar.

Magazinele de caritate SocialXChange oferă sprijin într-un mod unic beneficiarilor sectorului 6, combinând un serviciu de caritate cu o rețea de schimb. Astfel, realizarea activităților utile comunității de către beneficiari, precum și donarea de bunuri, duc la obținerea de puncte de câștig. Cu acestea, membrii comunității obțin produse sau servicii în funcție de nevoile lor.

Scopul proiectului

Scopul nostru este de a cumpăra rechizite școlare (ghiozdane, penare, caiete, etc.) pentru copiii defavorizați din sectorul 6 din comunitatea SocialXChange. Deci, scopul este de a colecta 4000 lei (50 beneficiari x 80 lei/sac plin cu rechizite școlare.

Cui donez?

Celor 50 de copii cu nevoi speciale din comunitatea magazinelor caritabile SocialXChange Sector 6, București.

De ce să donez?

Copiii sunt unul dintre cele mai vulnerabile grupuri ale societății noastre și este responsabilitatea noastră să îi ajutăm pe cei aflați în nevoie. Haideți să lucrăm împreună pentru a face 50 de copii care beneficiază de suportul SocialXChange să înceapă școala cu tot ceea ce au nevoie.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
833 vizualizări

ONG - Asociatia COSI - Civic Orientation and Social Integration

🎙️ COSI este o organizație neguvernamentală care își propune să promoveze integrarea socială și dezvoltarea tinerilor defavorizați prin inițiative sociale, educaționale și civice coerente.
 
🤲 Asociația sprijină persoanele defavorizate cu risc de excluziune socială din București și din împrejurimi. În 2021, COSI a sprijinit 36 ​​de beneficiari prin 3 acțiuni de colectare și distribuire de bunuri esențiale. Ulterior, le-am oferit asistență pentru a le spori tranziția cu succes pe piața muncii.
 
📢 COSI lucrează îndeaproape cu tinerii pentru a împărtăși principiile conform Declarației Drepturilor Omului de combatere a rasismului și xenofobiei, precum și a tuturor formelor de discriminare, inegalități sociale, sărăcie și excluziune, prin campanii lunare de conștientizare. La nivel local, ONG-ul nostru celebrează Zilele Internaționale ale Națiunilor Unite. În 2021, COSI a finalizat 7 campanii din activități care a implicat 2323 de participanți offline și 10270 de participanți online.
 
Adresă:

Intrarea Ana Ipatescu 6, Dobroesti, Ilfov

Telefon: 0763795403
Contact: Andrei Sasu