Sanatate

Seara de Poveste - Povestea continua

Perioada: 15.11.2017 - 15.11.2018 Activ în Bucuresti Constanta
72300,00 Lei
Sumă target: 100000 Lei
Donează

Descriere

Iti mai aduci aminte de serile in care parintii tai iti citeau povestea preferata? Si tu uitai de orice si te cufundai intr-o lume de basm, zambeai, te ghemuiai langa adultul care iti povestea; Tineretea era fara Batranete, calatoreai imaginar peste 7 mari si 7 tari, te luptai cu toata puterea impotriva Raului si Intunericului, te simteai invincibil si stiai ca Binele invinge mereu. Si ca vei trai fericit pana la adanci batraneti.

Scopul proiectului

Sunt copii pentru care perioada grea de tratament in diferite afectiuni produce efecte la nivel psihologic si au nevoie de sprijin. #SearaDePoveste a inceput intr-un salon de spital, acum sunt doua spitale de copii pe lista cu doua seri in fiecare saptamana. Si sute de copii care se bucura cand voluntarii intra in salon. 

Cui donez?

Programul #SearaDePoveste este functional in prezent cu ajutorul a zeci de voluntari implicati in sustinerea Asociatiei "Taxiul cu Bomboane" si a altor proiecte derulate de aceasta, dar orice sprijin este binevenit avand in vedere succesul si aprecierile acestor actiuni. Proiectul #SearaDePoveste lansat de Asociatia Taxiul cu Bomboane a depasit toate barierele si granitele. Voluntari de toate varstele, cu diverse pregatiri profesionale, din Bucuresti, din intrega tara, dar si din strainatate vin sa citeasca povesti copiilor cu nevoi speciale in spitalele din Bucuresti. Povestea atent aleasa si spusa din suflet ii poate ajuta pe copii sa gaseasca si sa recunoasca formularea exacta a starii, experientei lor si sa adopte solutiile personajelor din povestea respectiva. 

De ce să donez?

Serile petrecute intr-un salon de spital sunt lipsite de speranta si de alinare. Sunt copiii cu nevoi speciale si nevoi sociale pentru care perioada grea de tratament in diferite afectiuni produc efecte devastatoare la nivel psihologic si au nevoie de sprijin. Si serile de poveste din spital in care voluntari cu suflet mare pun magie in fiecare fila de poveste rasfoita. Si reactiile copiilor, dublate de rezultate, sunt vizibile. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
51973 vizualizări

ONG - Asociatia TAXIUL CU BOMBOANE

“Taxiul cu Bomboane” este, de fapt, o metaforă. Despre gesturi simple care se transformă în fapte bune, despre gesturi mici care pot schimba viaţa celor din jur. Este o metaforă despre faptele bune pe care le poate face oricine. În acest taxi urcă toată lumea.

“Taxiul” are acum câteva curse cu destinaţie deosebita: la spitalele de pediatrie şi la şcolile speciale din Bucureşti. MAGIA se produce in momentul in care salonul este asaltat de zane, clovni cu nas rosu, balerine si personaje din basme, pregatiti sa citeasca povesti si ghicitori, sa imparta mere, acadele, baloane colorate sau carti pentru copii. Sunt copii pentru care perioada grea de tratament in diferite afectiuni produce efecte la nivel psihologic si au nevoie de sprijin.

Voluntari de toate varstele, cu diverse pregatiri profesionale, din intrega tara, din strainatate, vin sa citeasca povesti copiilor cu nevoi speciale. Asociatia are nevoie de suport si de voluntari in toate proiectele pe care le desfasoara. 

Adresă:

BUCURESTI, Sector 3, bld. Unirii nr. 57, bloc E4, scara B, et.3, apt. 43

Telefon: 0755044247
Contact: Cristian Roman