Partener de implementare
Brașov

Asociația Visum pentru Educație și Cultură

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Cultura

Descriere

Cine suntem Asociația Visum pentru Educație și Cultură este o organizație neguvernamentală și non-profit, înființată cu scopul de a promova și dezvolta educația, cultura și calitatea vieții în comunități, precum și dezvoltarea de politici sociale care să acționeze în ajutorul acestora și dezvoltarea artei, istoriei și patrimoniului. Ce dorim să facem - crearea unor cadre care prilejuiesc producerea și accesul la cunoașterea valorilor educaționale, culturale, artistice și științifice - implicarea activă la nivel social prin activităţi şi programe de interes social - promovarea valorilor democraţiei contemporane, fundamentate pe principiile de libertate, dreptate socială

Date de contact

Adresa sediului

Str. M. Eminescu, nr. 50, municipiul Codlea, județul Brașov
Brașov

Email

office@visumbrasov.org

Persoană de contact

Mihai Tatu

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.