Partener de implementare
Iași

ANCAAR Iasi

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Social

Descriere

Suntem o organizatie neguvernamentala infintata in luna mai 2003, la initiativa fundatiei STAR of HOPE Romania, de parinti ai copiilor cu autism.Misiunea asociatiei este imbunatatirea calitatii vietii persoanelor cu autism si a familiilor acestora.Viziunea: O Romanie in care drepturile fundamentale ale personelor cu autism sa fie respectate prin crearea si sustinerea tuturor puntilor de acces la ele.Scopul: Abordarea multidisciplinara in indentificarea, cunoasterea si satisfacerea necesitatilor si drepturilor persoanelor cu autism.Beneficiari: copiii, tinerii, adultii cu autism si familiile acestora 

Date de contact

Adresa sediului

Str. Apelor nr 6, Bl P7, Sc C, Punct termic
Iași

Email

carmengherca71@gmail.com

Persoană de contact

Carmen Gherca

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.