Partener de implementare

Asociatia Monstrii Sacri

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Cultura, Educație

Descriere

  Asociația Monștrii Sacri este o asociație non profit care a luat ființă în anul 2018, marcând Centenarul Marii Uniri. Scopul Asociației este de a promova marile valori și personalități din toate domeniile de activitate din România.Asociatia Monstrii Sacri este inscrisa in Registrul National al Asociatiilor si ONG-urilor si inregistrata in Registrul National al Entitatilor de Cult din Romania. Pe site-ul asociatiei (www.monstriisacri.ro) regasiti un "DEX" al marilor valori romanesti prezentate pe domenii de activitate: Actori de teatru/film si regizori;Cantareti/compozitori, scriitori si poeti;Doctori, oameni de stiinta, inventatori/cercetatori;Pictori, sculptori/artisti plastici;Sportivi;Monstrii Sacri in devenire; Ne puteti sprijini cu donatii direct pe platforma Bursa Binelui sau directionand 3,5% din impozit completand formularul: https://formular230.ro/asociatia-monstrii-sacri Cont RON: RO27RNCB0090159516070001 Va invitam sa ne urmariti si pagina de Facebook https://www.facebook.com/monstriisacri.ro/ Va multumim

Date de contact

Adresa sediului

Sector 6, Bucuresti

Email

contact@monstriisacri.ro

Persoană de contact

Florin Baban

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.