Partener de implementare

Închis

Cultura

Statuia Monstrii Sacri

Asociatia Monstrii Sacri

Suma target

250 RON

10.000 RON

8 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Asociatia Monstrii Sacri este o asociatie nonprofit ce a luat fiinta in anul 2018 si doreste sa promoveze marile valori si personalitati romanesti din toate domeniile. Primul proiect al Asociatiei Monstrii Sacri a fost crearea platformei www.monstriisacri.ro. Platforma a fost lansata pe data de 1 Decembrie 2018 cu ocazia sarbatoririi Centenarului Marii Uniri. Este singura platforma din Romania unde sunt prezentate pe categorii de activitate, marile personalitati romanesti. In prezent, pe site regasiti un "DEX" al marilor valori romanesti impartite pe urmatoarele categorii de activitate: Actori de teatru/film si regizori; Cantareti/compozitori, scriitori si poeti; Doctori, oameni de stiinta, inventatori/cercetatori; Pictori, sculptori/artisti plastici; Sportivi; Monstrii Sacri in devenire;  

Detalii proiect

Aria de acoperire

București

Perioada donații

12.06.2019 - 31.12.2022

Scopul proiectului

Proiectul "Statuia Monstrii Sacri" este un proiect ambitios prin care se doreste realizarea unui monument in memoria marilor valori si personalitati romanesti. Statuia va simboliza intreaga comunitate de Monstrii Sacri, un loc de pelerinaj pentru cei care doresc sa isi aminteaza de ei si va reprezenta un simbol al aprecierii fiecarui roman.

Beneficiarii proiectului

Asociatia Monstrii Sacri Cont RON: RO27RNCB0090159516070001 deschis la BCR Lipscani, Bucuresti CIF: 39321618 Asociatia Monstrii Sacri este inscrisa in Registrul National al Asociatiilor si ONG-urilor si in Registrul National al Entitatilor de Cult din Romania.

De ce să donez?

Realizarea monumentului Monstrii Sacri este un efort financiar semnificativ. Suntem convinsi ca impreuna putem demara acest proiect unic in Romania. Ne puteti sprijini: - cu donatii pe platforma Bursa Binelui; - directionand 2% din impozit completand formularul: https://formular230.ro/asociatia-monstrii-sacri - direct in contul Asociatiei: RO27RNCB0090159516070001 Mai multe informatii regasiti pe www.monstriisacri.ro

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Monstrii Sacri

  Asociația Monștrii Sacri este o asociație non profit care a luat ființă în anul 2018, marcând Centenarul Marii Uniri. Scopul Asociației este de a promova marile valori și personalități din toate domeniile de activitate din România.Asociatia Monstrii Sacri este inscrisa in Registrul National al Asociatiilor si ONG-urilor si inregistrata in Registrul National al Entitatilor de Cult din Romania. Pe site-ul asociatiei (www.monstriisacri.ro) regasiti un "DEX" al marilor valori romanesti prezentate pe domenii de activitate: Actori de teatru/film si regizori;Cantareti/compozitori, scriitori si poeti;Doctori, oameni de stiinta, inventatori/cercetatori;Pictori, sculptori/artisti plastici;Sportivi;Monstrii Sacri in devenire; Ne puteti sprijini cu donatii direct pe platforma Bursa Binelui sau directionand 3,5% din impozit completand formularul: https://formular230.ro/asociatia-monstrii-sacri Cont RON: RO27RNCB0090159516070001 Va invitam sa ne urmariti si pagina de Facebook https://www.facebook.com/monstriisacri.ro/ Va multumim