Partener de implementare
București

Asociatia SINAPTICA

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Cultura, Educație, Mediu, Dezvoltare economica si sociala

Descriere

Asociatia SINAPTICA a fost infiintata in 2015, la initiativa unui grup de experti din domeniile culturii, educatiei si formarii profesionale, al dezvoltarii si impementarii de proiecte finantate din fonduri nerambursabile si al managementului organizational. SINAPTICA urmareste sa ofere sprijin organizatiilor si indivizilor pentru dezvoltarea si atingerea potentialului maxim al acestora, prin conceperea, organizarea, desfasurarea si promovarea de activitati si proiecte in domeniile educatiei si formarii profesionale pentru copii, tineri, adulti si varstnici, artei si culturii, mediului, turismului si dezvoltarii rurale, cercetarii fundamentale si aplicative. Sinaptica a implementat o serie de proiecte culturale in domeniul patrimoniului construit si imaterial: "Patratul istoric", „Desenam patrimoniul”, „Linii arhitecturale traditionale” si „Oamenii si istoria orasului” in 2015; „Selfie altfel”, „Periferii centrale ale Bucurestiului”, „Tiglaritul traditional”, in 2016; „Palatul Plesa – neoclasim si tarani”. 

Date de contact

Adresa sediului

Asociatia SINAPTICA str. Mecet nr. 37, sector 2, Bucuresti
București

Email

sinaptica@sinaptica.ro

Persoană de contact

Adina Dragu

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.