Partener de implementare
Maramureș

Centru pentru Dezvoltare Durabilă GreenTin

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație

Descriere

Centrul pentru Dezvoltare Durabilă GreenTin este o asociație care își propune să promoveze voluntariatul și responsabilitatea socială ca mijloace de realizare a dezvoltării durabile în comunitățile locale. Activitățile implementate de GreenTin vizează comunitățile mici din nordul României. Principalele domenii ale activităților noastre includ activități educaționale, consiliere și consultări, elaborarea de strategii și planuri de acțiune privind sectorul tineret și mediu, conducerea campaniilor de informare, implementarea activităților educaționale non-formale. GreenTin promovează voluntariatul și educația non-formală ca mijloace de creștere a conștientizării sociale și civice la nivelul comunităților și de a realiza o mai bună dezvoltare a abilităților sociale la nivel de indivizi.

Date de contact

Adresa sediului

Str. Transilvaniei nr. 2A, ap. 12, Baia Mare
Maramureș

Email

info@centrulgreentin.ro

Persoană de contact

Centrul GreenTin

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.