Partener de implementare

Închis

Educație

Ajută-ne să ajutăm - Sprijină un copil din mediul rural să descopere lumea!

Centru pentru Dezvoltare Durabilă GreenTin

Suma target

4.310 RON

40.000 RON

11 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Călătoriile în străinătate nu mai sunt un lux acum. Zborurile cu avionul sau ieșirile cu mașina în afara țării sunt experiențe curente, care nu au mai aduc demult palpitațiile necunoscutului. Știm că lumea e mare și așteaptă să fie descoperită. Și totuși, știm că nu toată lumea se bucură de aceste privilegii. Există copii care nu au călătorit niciodată în afara țării. Pentru ei lumea se lasă descoperită doar digital. Nu cunosc bucuria senzorială oferită de o pizza în Italia sau o înghețată în Spania. Avem nevoie de sprijin, pentru a echilibra puțin balanța oportunităților.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Maramureș

Perioada donații

21.05.2024 - 10.07.2024

Scopul proiectului

În vacanța de vară 2024, ne-am propus să ducem în tabere internaționale din Italia și Spania, 10 copii din mediul rural (sate din Țara Codrului – zona țintă în care asociația Centru GreenTin își implementează activitățile). 10 copii de școală gimnazială, cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani, care nu au mai călătorit niciodată în afara țării. Care nu știu cum e pizza în Italia sau înghețata în Spania. Și avem nevoie de ajutor pentru a îndeplini acest obiectiv. Cei 10 copii vor participa la 2 tabere internaționale, împreună cu alți copii din România, Italia și Spania: Garda International Camp (Italia). Perioada de implementare: 24-30.06.2024. (5 copii) Outdoor International Camp (Spania). Perioada de implementare: 30.07-06.08.2024. (5 copii)

Beneficiarii proiectului

10 copii de școală gimnazială, din mediul rural (sate din Țara Codrului), cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani, care nu au mai călătorit niciodată în afara țării.

De ce să donez?

Pentru a oferi unui copil cea mai frumoasă vacanță de vară, ever.

Linkuri externe

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Centru pentru Dezvoltare Durabilă GreenTin

Centrul pentru Dezvoltare Durabilă GreenTin este o asociație care își propune să promoveze voluntariatul și responsabilitatea socială ca mijloace de realizare a dezvoltării durabile în comunitățile locale. Activitățile implementate de GreenTin vizează comunitățile mici din nordul României. Principalele domenii ale activităților noastre includ activități educaționale, consiliere și consultări, elaborarea de strategii și planuri de acțiune privind sectorul tineret și mediu, conducerea campaniilor de informare, implementarea activităților educaționale non-formale. GreenTin promovează voluntariatul și educația non-formală ca mijloace de creștere a conștientizării sociale și civice la nivelul comunităților și de a realiza o mai bună dezvoltare a abilităților sociale la nivel de indivizi.