Partener de implementare

Închis

Antreprenoriat social

1000 de cozonaci pentru 1000 de zambete

Asociatia Pentru Educarea si Integrarea Tuturor

Suma target

0 RON

100.000 RON

0 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Arima este despre invatare, despre recuperare, despre viitor sigur si autonom! Numele meu este Patricia Berbec, sunt mama a doi copii speciali, terapeut de 10 ani si om. Viata m-a invatat ca este mai bine sa oferi cuiva undita, decat sa oferi pestele. De aceea in 2017 am deschis Asociatia pentru Educarea si Integrarea Tuturor, asociatie ce are ca scop principal deschiderea celui mai mare campus de recuperare si integrare pentru copiii, adolescentii si adultii cu nevoi speciale. De ce asta? Pentru ca la noi in tara un astfel de loc, care sa cuprinda toate nevoile, nu exista. Un loc unde parintii sa isi lase copiii cu incredere, fara sa mai alerge de la un centru la altul.      

Detalii proiect

Aria de acoperire

București

Perioada donații

11.04.2022 - 21.04.2022

Scopul proiectului

  Scopul proiectului este de a recupera si integra cat mai multi copii, adolescenti si adulti cu autism. In acest moment avem 5 tineri cu nevoi speciale angajati in cadrul brutariei Arima. Totodata, incercam sa strangem fonduri pentru a finaliza camera senzoriala din cadrul centrului.

Beneficiarii proiectului

Centrul de Educatie pentru Viata Arima recupereaza si integreaza copii, adolescenti si adulti cu autism, oferindu-le toate tipurile de terapii recuperative si angajandu-i mai apoi in cadrul centrului. Cu multe eforturi si cativa sponsori, am reusit sa deschidem in luna decembrie Centrul de Educatie pentru Viata Arima si Brutaria Arima, un loc unde copiii cu autism au parte de terapii de recuperare si adultii cu autism au parte de socializare si invata meseria de brutar. Insa sustinerea financiara a centrului este dificila, de aceea avem nevoie de mare ajutor pentru a putea duce visul mai departe. Mai avem nevoie de sprijin pentru a putea termina camera senzoriala, de materiale de terapie, mai avem nevoie de o masa de inox, o lada frigorifica, si materie prima.

De ce să donez?

In schimbul fiecarei donatii de 100 de lei, putem oferi un cozonac,plamadit cu multa dragoste de catre angajatii nostrii cu nevoie speciale, alaturi de bucatar si un terapeut! Donand, puteti ajuta la integrarea acestor tineri, acest loc de munca oferindu-le multa speranta atat lor, cat si parintilor lor!

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Pentru Educarea si Integrarea Tuturor

Asociatia Pentru Educarea si Integrarea Tuturor are ca si proiect principal deschiderea unui Centru educational integrativ pentru copiii cu cerinte educationale speciale din Bucuresti si imprejurimi. Acest centru va avea ca scop atat educatia traditionala adaptata pentru acesti copii, precum si a-i invata pe beneficiari o meserie adecvata fiecarui individ, pentru ca acestia sa se poata integra pe piata muncii dupa terminarea studiilor. In prezent, un procent de aproximativ 90% dintre acesti copii raman in ingrijirea parintilor sau a statului dupa terminarea studiilor. Avand in vedere numarul alarmant de cazuri diagnosticate la noi in tara, ne propunem ca in timp sa deschidem cate un centru in fiecare oras mare din tara. In cadrul centrului copiii vor mai beneficia de terapii recuperative, activitati non-formale si de dezvoltare personala